Ya lütfen biri bana yardım etsin. ekim 2004'te adsl için tt'ye basvurdum.bana o gunden beri port yok diyorlar.ne zaman bos port gelir diyom tarih vermiyorlar.nedir bu turk telekomdan cektigim benim?!?! adamların sitesinden mail attım; attığım mail 10-15 kişiye gidip bana geri gelmiş..niye? çünkü hepsinin kotası doluymuş! var mı böyle bişey. adam gibi altyapı kurmadan işe atılıyo bu herifler...gsm olayında da aynı haltı yediler.yapamıyorsa bıraksın gitsin be!nedir bu! affedin zamanınızı aldım. bana nereye başvurabileceğimi söyleyebilecek veya alternatif bir çözümü olan var mı acaba?
iyi çalışmalar...
nedir bu ya?!?!?
- 1
- 2
Abi memleket nere bir yazarmısın..İstanbul'da 5 günde hazır herşey..
adana baba....arkadas mersinde 1 gunde halletmis
bana adana'nın tamamında port yok diyorlar...bizim arkadaslar da bekliyo. martta da olabilir nisanda da diyorlar..bu nasıl bişey böyle?!?!
arkadaşım ben Tokatın Turhal ilçesinde yaşıyorum. orda 2 saatte herşey hallediliyo. en fazla 1 gün sürüyor. benim eve gelmesi 30 dk sürdü (babamın telekom müdürü olmasının faydasıda var tabiki) ama bu senin söylediğin arkadaşlarında söylediği gibi şehire göre değişiyor ordaki telekomun çalışkanlığına bağlı
hmm acaba türktelekomun an azindan istanbul tarafinin cok ve cok tembel oldugunu söylebilirim. onlarda biliyorduki istanbul bir metropol öyle abuk subuk insanlari getirmeyeceklerdi başa.
arkadaşım birde şöyle birşey var bu adsl kartlar halinde geliyor telekoma. su kartları üreten 2 firma var birisi siemens biriside tam hatırlamıyorum ama netcom du galiba. her şehir bu firmalardan birisiyle kendisi anlaşma yapıyor. bizim oralardada bi ara 2 ay kart yani port gelmemişti ama şimdi bol bol var. adanada da öyle birşey olmuştur. anlaştıkları firma kart gönderememiştir büyük ihtimal.
istanbulu bilmiyorum ama ben şu an okul için Ankaradayım burda yan yana 2 semtin telekomları arasında bile dağlar kadar fark var. Birisi çok tembel birisinede gittiğinde sen paradan haber ver diyorlar:)
aynen öyle arkadaşım gecikmenin sebebi telekom değildir büyük ihtimal. bence telekom Türkiye de en iyi çalışan devlet kurumu
ben bir ayda anca aldım.arkadaşım ise telekoma gitti başvurusunu yaptı ordan ayrılıp evine gitti ve internete girmeye başaldı.işin garibi ikimizde aynı şehirdeyiz.telekoma gittim nedir bu dedim onlarda "siz farklı mahallede olduğunz için senin orda yoğunluk fazladır ondan olmuştur dediler" iiide ikimizde aynı telekoma gittik???? ha ,bu arada burası kırıkkale
burası TüRkİyE
Haydi kolay gelsin...
alıntı:
Gönderen : daywalkerarkadaşım ben Tokatın Turhal ilçesinde yaşıyorum. orda 2 saatte herşey hallediliyo. en fazla 1 gün sürüyor. benim eve gelmesi 30 dk sürdü (babamın telekom müdürü olmasının faydasıda var tabiki) ama bu senin söylediğin arkadaşlarında söylediği gibi şehire göre değişiyor ordaki telekomun çalışkanlığına bağlı
alıntı:
Gönderen : ugurbostanciburası TüRkİyE
Haydi kolay gelsin...
alıntı:
Gönderen : daywalkerarkadaşım ben Tokatın Turhal ilçesinde yaşıyorum. orda 2 saatte herşey hallediliyo. en fazla 1 gün sürüyor. benim eve gelmesi 30 dk sürdü (babamın telekom müdürü olmasının faydasıda var tabiki) ama bu senin söylediğin arkadaşlarında söylediği gibi şehire göre değişiyor ordaki telekomun çalışkanlığına bağlı
??????
bence de BMC
Haydi kolay gelsin..
bende öyle düşünmüştüm:) ama bu ülkede böyle bal tutan parmağını yalar derler.
Biz de istanbul dayız diye hava atıyoz millet 1 günde alıyo ben ise 1 aysonra cevap aldım.TT şu anda en nefret ettiğim şirket.Hatta şu tt nin başkanı fuarın açılışını yapmadı mı hepten kıl oldum o .azmaya makas verip adam yerine koymuşlar.
ben aldımda 1-2 günde açılmıştı kullanıma ama telekomda çalışan tanıdığım yok bide ben aldığımda bukadar yaygın değildi...
telekom bir an önce özelleşsede kurtulsak. cezayirde falan deprem oluyo olan bizim bağlantıya oluyo işe bakın ya
Hocam bu işlerin telekomda tanıdık olması yada olmamasıyla pek alakası yok. Şirketin işi bir sürü işe yaramayan, işten anlamayan elemanla dolu. Siz böylelerine rastlıyorsunuz demek ki. Her gelen siyasetçi bi akrabasını telekoma sokarsa adsl de böyle olur. Telekomun özelleşmesini çok beklersiniz arkadaşlar o kadar parayı kimse çıkartıp telekomu alamaz. Bence özelleşmesi çok yanlış haberleşme organlarının özel şirketlerin elinde olması Allah korusun bi savaş durumunda falan 1-0 yenik başlamak demektir.
Özelleşmeli rekabet her zaman bizim için bir artı getirir.Bir de hakknı aramanda daha avantajlı olursun diye düşünüyorum..
- 1
- 2