Nedir bunun Mantığı ya ..
iyi ama tek haneli rakmlarda n olucakki ?? orada '0' nolu köpk yokki?? demek istediğim adamın u.sayısı 7 çarpanlarına mı ayırıcazz yani => 1.7 => 7+1 =8 =>7-8= -1 nerde bu köpeklerrr??? diyesi gelio insanın ( açıkçası bişi anlmadım saçma geldi )
10 ve 100 arası rakam tutacaksın. Ve sonucu 0 tutanları tutma sende Ama süpermiş hepsini bildi
yanlız bişi fark ettim köpekelr aynı yani demek istediğim 9. 18. 27. ..... gibi resimlerdeki köpkler ayı ama nası şeedio bned anlamadım gizli güçleri var
olay şu:aslında hangi sayıları toplarsak toplayalımkarşımıza çıkacak olasılık11 adettir...11 adet köpekdikkat edin iyi bir sıralamayla dizilmiş...yani her sayının bir köpeği var.anlamadı iseniz dahada açıklarım
stickerolay şu:aslında hangi sayıları toplarsak toplayalımkarşımıza çıkacak olasılık11 adettir...11 adet köpekdikkat edin iyi bir sıralamayla dizilmiş...yani her sayının bir köpeği var.anlamadı iseniz dahada açıklarıevet bende çözdüm her defasında çıkan bu 11 olasılıktaki köpeklerin resimleride aynı olunca zaten sonuç ortada
analtayım reborn kardeş...şimdi orda yüz adet köpek var dimi..aslında 11 adet köpek iş görüyo..oda dokuzun yüze kadar katları.yani18,27,36,45,54,63,72,81,90,99..bak ne hesaplarsan hesapla hep bu numaralı köpekler gelr.aslında hesap işide yalan ama hesap kategoriyi belirliyo..yani sen 18cimi,27.cimi,36.cımıveya bilmem kaçıncı dokun katını istiyorsan..hesap edelim.bizden 10 ile 100 arası sayı tutmamızı istiyo..çünkü ondan daha düşük bir sayı tek basamaklı olacağından dokuzun katını vermez...bakalım...sayımız 10 olsun.tek hesapta 9 u veriyo.yani kardeş kısacası her hesabın bir köpeği var..onlarda saydığım11 köpek..100 adet oluşu seni aldatmasın.bikalem kağıt alıp gelen köpeklerive aralarındaki bağıntıyı arasan eminim basitçe bulusun...
Toplamda çıkabilecek en büyük rakamı ele alalım.
99
9+9=18
99-18=81
(yani 9*9)
Dikkat ettiyseniz, yukarıdaki işlemi hangi sayı için yaparsanız hep dokuzun katları olarak devam ediyor. Başka bir örnek;
37
3+7=10
37-10=27
(yani 3*9)
Kısacası resimdeki kuçudan hariç, başka kuçu çıkarma şansınız yok.
İyi bağlayın kaçmasın.
piRe_Toplamda çıkabilecek en büyük rakamı ele alalım.HESAP VE MANTIK DOĞRU..ASLINDA YANLIŞ YOK..AMA ŞU VAR.RESİMDEKİ KUÇUDAN BAŞKA KUÇU ÇIKIYO..İYİ BAKTINMI BİLMİYORUM AMA..
99
9+9=18
99-18=81
(yani 9*9)Dikkat ettiyseniz, yukarıdaki işlemi hangi sayı için yaparsanız hep dokuzun katları olarak devam ediyor. Başka bir örnek;
37
3+7=10
37-10=27
(yani 3*9)Kısacası resimdeki kuçudan hariç, başka kuçu çıkarma şansınız yok.
İyi bağlayın kaçmasın.
Sayfayı yenilersen çıkar.
Benim demek istediğim 9 ve katlarında bulunan köpekten başka bir köpek çıkmaz. Hangi sayıyı ele alırsanız alın sayfayı yenilemediğiniz sürece hep aynı kuçuyu bulursunuz.
piRe_Sayfayı yenilersen çıkar.TAMAM.GALİBA BEN YANLIŞ ANLADIM PARDON,ÖZÜR...):))))))
Benim demek istediğim 9 ve katlarında bulunan köpekten başka bir köpek çıkmaz. Hangi sayıyı ele alırsanız alın sayfayı yenilemediğiniz sürece hep aynı kuçuyu bulursunuz.