merhaba arkadaşlar
bizim okulun kütüphanesindeki bilgisayarlarda
volsoft filtre koymuşlar ve bu filtreyi sanırım facebook vb. sitelere girilmesin diye
fakat bırakın facebook u çoğu forum sitesine daha başka bir çok siteye girmiyor girdiği siteler
bir elimizin parmağı kadar onu geçmez yani
bunu kaldırmak istiyorum fakat şifresini bilmiyorum nasıl kaldırabilirm
birde aynı bilgisayrlarda deep freeze var kaldırsam da geri gelecek onu da kaldırmak istiyorum
fakat deep freezenin dosyası yok sadece persi0 dosyası ve dfinstall dosyaları var ona ait
bunları nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Nee Oolur Biir Yardımmm Edinnnnnn
Nerede okuyorsun sen söylede direk müdüre şikayet edeyim.
Bakın o pc ye internet bağladıklarına dua edin. O interneti bulamayan bir çok öğrenci var. Sırf size sağlanan hizmetler için ne kadar para dökülüyor.
Geçende birisi ip leri değiştirmek istiyordu. Git dışardaki pc den yap ne yapacaksanız. Devlet dairelerinde mecburi bu. Milli Eğitim Bakanlığı interneti olan çoğu okula böyle yasaklar koyduruyor. Ve denetleniyor... Sen o programı kaldırdın diyelim o pc ye bakan sorumlunun başına iş açacaksın.
Ayıp ya. Zamanında bu tür şeyler bize sağlanmadı diye çok üzülürdük sizin yaptığınıza bak.
tamam haklısınız
fakat filtre mebin filtresi olsa iyi volsoftu hiç kullandınız mı bilmiyorum ama
güvenlik seviyesini yüksek seviye getirmişler labaratuvarlarda da var fakat oradaki millieitimin filtresi
ve hiç zorluk çektirmiyor. Volsoftta diyelim ki namık kemal ve eserlerin araştıracaksınız arama motoruna yazıyorsunuz çıkan sitelerden bellki iki tanesine falan giriyorsunuz ve ondanda istediğniz kadar verim alamıyosunz
hadi bırakın beni ben evde arştırım interneti olmayanlar ne yapsınlar dimi ya
O Zaman bu yardımı kütüphane sorumlusundan isteyeceksin.
senin yaptığın burda o programı zorla durdurmak o programın korumasını aşmak.
Öyle istesen seni zorla başından atacak değiller ya.
Boşuna söylenmemiştir bu atasözü : "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır."
merhaba arkadaşlar
bizim okulun kütüphanesindeki bilgisayarlarda
volsoft filtre koymuşlar ve bu filtreyi sanırım facebook vb. sitelere girilmesin diye
fakat bırakın facebook u çoğu forum sitesine daha başka bir çok siteye girmiyor girdiği siteler
bir elimizin parmağı kadar onu geçmez yani
bunu kaldırmak istiyorum fakat şifresini bilmiyorum nasıl kaldırabilirm
birde aynı bilgisayrlarda deep freeze var kaldırsam da geri gelecek onu da kaldırmak istiyorum
fakat deep freezenin dosyası yok sadece persi0 dosyası ve dfinstall dosyaları var ona ait
bunları nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim
kütüphanenin kurallarına uy.! git evinden gir feysbuğuna.! yok ama sizin derdiniz kütüphanenin bilgisayarından face e girmek değil mi. kahraman olacan arkadaşlar arasında yasaklayan programı aşınca... bunları düşüneceğinize derslerinize baksanız işte o zaman gerçek başarıyı yakalayacak geleceğinizi kurtarıp gerçek hayatta kahraman olacaksınız ama nerde şimdiki bu nesilde bu akıl bu düşünce. kütüphaneden face e giremiyormuş aman ne büyük bir dert
facebook la işim olmaz zaten 24 saat chat leşenlerede uyuz oluyorum
benim yapmak istediğim silip tekrar yükleyecem fakat ben internete girdiğimde seviyesini azaltacağım
çünkü hiçbiryere girmiyor desem yeri ve bu insanın çok canını sıkıyor
tam o anda bir şey bulmanız gerekiyor fakat bulamıyorsunuz
şunu söyleyeyim hiç abartmıyorum bir günü
MEB in sitesine de giremeidim
arkadaşım bi öneri pardusu indir.(cd ile çalışan.ben 2008 i tercih ederim.)bilgisayarı cd den boot ederek aç.orada persi0 yazan sistem dosyasını tamamen sil ve program filesteki difriz dosyalarını tamamen sil.sonrada o dediğin engelleme programı dosyalarını sil .yeniden başlat cd yi çıkartç.pc açılınca artık o programlar olmayacak.dediğim gibi programla ilgili bütün dosyaları sil sadece:)
O Zaman bu yardımı kütüphane sorumlusundan isteyeceksin.bunu çok söyledim fakat olmaz diyorlar
senin yaptığın burda o programı zorla durdurmak o programın korumasını aşmak.
Öyle istesen seni zorla başından atacak değiller ya.
Boşuna söylenmemiştir bu atasözü : "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır."
bunu sadece ben değil tüm herkes söylüyor
tamam dedim madem kaldırmıyorsunu facebook msn. vb. sitelere erişimi yasaklayın diğer siteler serbest kalsın ama kimse uğraşmıyorr
valla bende bizim lisenin kütüphane nöbetcsiyim bendede çoğu siteye girmiyodu nette ultrasurf die bi pro buldum pro kurulumsuz direk açılığo isteğim her siteye girebiliyorum bence bi oonu dene derim
Nerede okuyorsun sen söylede direk müdüre şikayet edeyim.
Bakın o pc ye internet bağladıklarına dua edin. O interneti bulamayan bir çok öğrenci var. Sırf size sağlanan hizmetler için ne kadar para dökülüyor.
Geçende birisi ip leri değiştirmek istiyordu. Git dışardaki pc den yap ne yapacaksanız. Devlet dairelerinde mecburi bu. Milli Eğitim Bakanlığı interneti olan çoğu okula böyle yasaklar koyduruyor. Ve denetleniyor... Sen o programı kaldırdın diyelim o pc ye bakan sorumlunun başına iş açacaksın.
Ayıp ya. Zamanında bu tür şeyler bize sağlanmadı diye çok üzülürdük sizin yaptığınıza bak.