BU OYUNUN EN ÇOK SEVDİĞİM YANI DRAG BÖLÜMÜDRAG YARIŞLARI GERÇEKTEKİ DRAGLAR YARIŞLARI GİBİ MÜTHİŞ
NEED FOR SPEED PRO STREET
- 1
- 2
Oyun cıktımıki bir seyler soyluyorsun.
Bu arada Drıftte üstüme tanımam..
ben demosunu oynadım.hem avrupa'nın eniyi drift yapanı benim.beni kimsenin geçeceğini sanmıyorum
koy bakalım bır ekran goruntusu gorelım kac yapmıssın.Bende aksam koyayım.
maalesef pro street silindi carbondan koysam olur mu?akşama
akşam tam beşte görüşmek üzere "BORGA X"
Ben 7 gıbı evde oluyorum.gırer bakarım bende foto koyarım..Carbon olsun hıc farketmez.
Düello'ya davet olmuş burada..
iyide pro street demo çıktımı...
Varsa Link alabilirmiyiz..
Evet arkadaşlar alın size bir yarışma daha... Carbonda kım daha cok drıft puanı yapacak. Dağ yolu veya kapalı yol farketmez .Elinde rekoru olup forosunu çekenler buraya koysun kım daha ıyı gorelım...
Ben tercihim dağ yoludur.Hangı yol oldugu önemli değil....
borga kardeşim fotoyu çektim de nasıl göndereceğim?
iyide borga kardeş fotoyu nasıl gönderceeeeem
adresini ver sana gönderiyim. olur mu??????
imageshack.us'a upload et...
buraya linkini koy...
Pro street'in demo linkini bekliyorum...
en guzelı www.yukle.tc adresınden upload etmen hem hızlı hem turkce..Ben hep bunu kullanıyorum
şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz
SİZ DUYMADINIZ GALİBA ANKARA,KARABÜK,ZONGULDAK,TA NEED FOR SPEED YARIŞLARI YAPILDI UYUYUN UYUYUN DRİFT VE DRAG KARABÜK 1.Sİ ANKARA 8. BENİM NE OLUYO BURDA ŞAPİYON VARKEN SİZE DÜŞMEZ HEEEEE ŞUNUDA SÖYLİYİYİM BU İLLERİN MERKEZİ KATILIMTIR İLÇELERİNDEN KİŞİLER YAŞMADI
ZONGULDAGA KATILAMADIM ÇOK ÜZÜLDÜM AİLEM İZİN VERMEDİ AGLAYACAM ŞİMDİ
[URL=http://www.imageturk.com/goster.php?res=9b3f8a1eb3dc69ea8e81u.jpg][/URL]imagetürkten upload yaptığım için orada öyle yazıyor.artık sonuç belli oldu.bu duelloyu kapatıp birbirimizle forum dolduralım.FAST: BORGA: BENİM PUANIM:655,733
puan çok az yetersiz bu puan sen ooooooo
senin puanın kaç foto yapıştr
- 1
- 2