Desıgn by LYDER
NEED FOR SPEED PRO STREETTEN GÖRÜNTÜLER
- 1
- 2
bu oyun süper olucak, hele Carbon'daki hayal kırıklıgından sora ProStreet kasıp kavurcak ortalıgı. oyun yapısı, gelistirilmis modifiyeleri, bölümleri, grafikleri ve müzikleriyle süper gelio beklioruz......
_____
bu arada LYDER, oyunun Türkçe desteğiyle gelcegini ilk defa senden duydum büyük ihtimal yama falan yaparlar yine eskileri gibi. bunun kaynagını nerden duydugunu soleyebilirmisin?? merk ettim.
oyunun grafikleri cok süper birde diger need for speed serilerindeki gibi oarya carp buraya carp hiç bir sorun yok devam et olayı yok sen carptıkca arabadada saharlar olusacakmışş.
böyle daha zevkli olur hatta oyun videosundada dikkat ettiseniz araba carptıkca parcaları felan dökülüyor
bugüne kadar ki ea yarış oyunlarına bakarsak en fazla modifiye ayrıntı bakımından carbon da seçenek bakımından nfsu 2 de yenilikler bakımından most wated taydı ama son 4 oyunundaki şarkılara bakarsak carbon bir hüsrandı şarkının varlığı yokluğu belli değildi
Ben butun serılerı oynadım.Ama hala carbonu bıtıremedım. Pro Street eger Dx10 yaması da çıkarsa ohh varya süper olur.NFS benım beyendıgım bır oyun serısı umarım bunu da carbon gıbı rezıl etmezler.
Borga-xBen butun serılerı oynadım.Ama hala carbonu bıtıremedım. Pro Street eger Dx10 yaması da çıkarsa ohh varya süper olur.NFS benım beyendıgım bır oyun serısı umarım bunu da carbon gıbı rezıl etmezler.bence serinin en kolayı carbon du en zoru most wanted tı
most wantedda polislerden kaçma olayı çok süperdi. Gerçi carbonda da var ama aynı tadı vermıyor
Borga-xmost wantedda polislerden kaçma olayı çok süperdi. Gerçi carbonda da var ama aynı tadı vermımost wanted'dan sora carbon cogu seyde tat vermedi bana, sizdede olemi bilmiorm ama hayal kırıklıgıydı benim icin. ama ProStreet gümbür gümbür gelio walla, DX10 nimetlerinide kullanırlarsa kasıp kavurur ortalıgı bence........
elazigligerçektende çok güzel izah etmişsin arkadaşım süpersinBorga-xmost wantedda polislerden kaçma olayı çok süperdi. Gerçi carbonda da var ama aynı tadı vermımost wanted'dan sora carbon cogu seyde tat vermedi bana, sizdede olemi bilmiorm ama hayal kırıklıgıydı benim icin. ama ProStreet gümbür gümbür gelio walla, DX10 nimetlerinide kullanırlarsa kasıp kavurur ortalıgı bence........
ARKADAŞLAR SÜPRİZ BAKIN BENCE http://nfsresource.wildservers.nl/page.php?39
BU SİTELERE Bİ BAKIN NFS PS
EVET ÖYLEYDİ AMA CARBON DA GÜZELDİ BİTEK ÇOK ÇABUK BİTİ
LYDERelazigliHişt yavaş olun bende DX 10 yok nasıl oynarım o zamangerçektende çok güzel izah etmişsin arkadaşım süBorga-xmost wantedda polislerden kaçma olayı çok süperdi. Gerçi carbonda da var ama aynı tadı vermımost wanted'dan sora carbon cogu seyde tat vermedi bana, sizdede olemi bilmiorm ama hayal kırıklıgıydı benim icin. ama ProStreet gümbür gümbür gelio walla, DX10 nimetlerinide kullanırlarsa kasıp kavurur ortalıgı bence........
Ama şu Most wanted'ta drift olsaydı bence çok süper olurdu
Bi de extra modifiyeler coşardım
XxXDaRKoXxXLYDERelazigliHişt yavaş olun bende DX 10 yok nasıl oynarım o zamancok üzülme, NFS PS'de DX10 desteği olmicak, 9la calıscak yani, suan icin durum bu. ilerde DX10'a gecermi yoksa yamasını cıkarırlarmı bilemem tabi.Borga-xmost wantedda polislerden kaçma olayı çok süperdi. Gerçi carbonda da var ama aynı tadı vermımost wanted'dan sora carbon cogu seyde tat vermedi bana, sizdede olemi bilmiorm ama hayal kırıklıgıydı benim icin. ama ProStreet gümbür gümbür gelio walla, DX10 nimetlerinide kullanırlarsa kasıp kavurur ortalıgı bence........
gerçektende çok güzel izah etmişsin arkadaşım sü
Ama şu Most wanted'ta drift olsaydı bence çok süper olurdu
Bi de extra modifiyeler coşardıYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0104 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007BENDE DE YOK DX10 AMA OYNARIZ HERALDE EKRANKARTIN NE BİLEMEM AMA BENİM ATI 1650 SILENT 512MB 128BİT OYNARIZ YA
Son Düzenleme: EAD ~ 29 Ekim 2007 13:45Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007hımm yeni versiyon yüklemek gerekiyo bende yama vardı ama versiyon yükseltmek istemedim tek tek indirmek zor geliyo ayrıca sildmiştim most wanted ı
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0104 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007ARKADAŞLAR NFS PRO STREET İN ÇIKIŞINA 5 GÜN KALDI GERİ SAYIM BAŞLADI CUMARTESİ GÜNÜ ELİMİZDE OLACAK OLEEEEEEEEEEYYY
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007Bencede most wanted çok güzeldi carbonda güzel ama most wanted kadar zevk vermiyor inşallah bu street te most wanted kadar heyecan verir.
ÜyeTeşekkür Sayısı: 059 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Arkadaslar sistem gereksinimleri ne yazarsanız sevinirim
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0104 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007ARKADAŞLAR İŞTE NFS PRO STREET İN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ BUYRUN
NFS Pro Street system requirements
CPU: 2.8 GHz or higher (Windows Vista requires 3.0 GHz)
Memory: 512 MB RAM or higher (Windows Vista requires 1 GB RAM)
Disk space: 8.1 GB free disk space or more
Videocard: 128 MB or higher (Pixel Shader 2.0, AGP and PCIe only)
Direct-X: Version 9.0c
DVD drive: 8x
Multiplayer: Internet Connection : 512 Kbps, 2-8 Players
Input: Keyboard, Mouse
Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue GamepadYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0104 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007ARKADAŞLAR ÇOK İYİ BİR PC TOPLAMA SİTESİ BİLİYORMUSUNUZ ŞİMDİDEN YARDIM LARINIZ İÇİN SAGLUN
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006EADARKADAŞLAR ÇOK İYİ BİR PC TOPLAMA SİTESİ BİLİYORMUSUNUZ ŞİMDİDEN YARDIM LARINIZ İÇİNhttp://www.gigatek.com.tr/sistemtoplama.php
Forumda küçük harfle yazmanı öneriririm ayrıca..Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007CU_GS7gigatek eskidi artık fiyatlar ve modeller eski başka siteEADARKADAŞLAR ÇOK İYİ BİR PC TOPLAMA SİTESİ BİLİYORMUSUNUZ ŞİMDİDEN YARDIM LARINIZ İÇİNhttp://www.gigatek.com.tr/sistemtoplama.php
Forumda küçük harfle yazmanı öneriririm ayrıca..Bence internnetten arat sistem toplama diye bulursun:)
- 1
- 2