Need for Speed : Shift Offical E3 Trailer [ HD ]
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
YÜKLENEMEDİ DİO :=) AMA OYUNU BİLİYORUM SÜPER BİŞ,
Umarım yine GRİD'den daha kötü bir oyun yapmaz.<Evet, CARBON 'dan sonra her ne kadar biraz cıvıtsalarda NFS görüntü kalitesinden taviz vermeyerek git gide gelişti. SHİFT Serisi 'nde oldukça akıllandıkları gözle görülür şekilde belli oluyor. İlk simülasyon deneyimi olacak NFS 'nin bu son serisi SHİFT, trailer 'lardan anlaşılacağı kadar oyunun konu ve kalitesiyle bütünleşmiş bir yapıya sahip. Bu sefer pist yarışları yoğunlukta olucak. LiveforSpeed 'deki gibi keskin virajlar kokpit kamera ile birleşince oyuncuya büyük bir zevk tatdıracak. Ayrıca EA Games, SHİFT ile birlikte, SHİFT 'den sonra gelecek serilerin isimlerini ve özelliklerinide açıkladı. Bununla ilgili haberi Oyunlar katagorisinden öğrenebilirsiniz.
Kapalı Hesap
1,252 mesaj
Undercover ve carbon açıkçası pek güzel değildi. Araçlar kartondan yapılmış gibiydi. Bu sefer süper olmuş.
İlk similasyon degil sanırım.NFS nin ilk oyunlarından birinde (sanırım hot pursuit) vardı.O oyundanda çok zevk alırdım.Yok, bu NFS 'nin ilk kokpit kameralı simülasyon deneyimi olucak. Dediğiniz Hot Pursuit PC ve PlayStation 1 'e çıkmıştı sanırsam ama cidden o yılların vazgeçilmezlerindendi.* Her türlü soru, istek ve şikayetlerinize elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışacağız.
Paylaştığınız yorumlarınız için Teşekkür Ederim...
Yıllanmış Üye
585 mesaj
yok açılmıyo bu kardeş bende daha yeni izledim linkini vereyimde milletin aklı gitsin:)))))
hastasıyım bu bmw nin..
http://www.youtube.com/watch?v=AkoGgGFrBTE
Yıllanmış Üye
334 mesaj
Video Bozuk... Saol prison..