nfsshiftx360_Size: 7.3 Gb başka biyerden denk geli bilgilerinize
Need For Speed SHİFT PC çıktı!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj
Yeni resim eklenmiş.. İngilizceniz iyi ise http://www.nfsunlimited.net/ buradan takip edebilirsiniz. En son çıkan haberleri bu site veriyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
fallamı! benm sistem kaldırmıo oyanyamıcam.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
184 mesaj
Yani muhtemelen:) Mesela ben araba yarışlarında - "simülasyon"da - harikalar yaratırım.Çok güzel salvolar atarım, tekeri müthiş eritirim.Arabada hasar modellemelerini çok merak ettiğimden bilerek(!) yandaki engellere falan çarparım.Bu her virajda olur genelde.Örneğin GRID e alışmak baya zor olmuştu:)
benim sistemimde bu oyunu sınırın biraz üstünde olacak şekilde kurtarıyor mesela ram 3 gb işlemci intel Q 6600 grafik hd 2400 pro 1.5 gb(256 mb video belleği)
Gönderdim ama sanırım az kişiye yolladım BURADAN ulaşabilirsiniz :)Forumda bu tarz paylaşımlar yapmak yasak maalesef.
Henüz iniyor az kaldı sayılır %74 de.. inince hemen inceleme sunacağım :)
Sizin için önerim verdiğiniz linki silmeniz.Yoksa banlanabilirisiniz.Benden uyarması.
Zamundada çıktı oyun gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.Birde arkadaşlar mesajlarınızda link verip konuyu kilitlettirmeyin yasak çünkü ben sadece oyun haberlerini paylaşıyorum isteyende özelden istesin.
Son Düzenleme: matrax-38 ~ 15 Eylül 2009 19:47