Fraps ile çekiyorum tek parça olmuyor 4-5 parça oluyor yardım ederseniz videoyu ekliyeceğim :)
Need For Speed SHİFT PC çıktı!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Oyun süper kokpit modifiyesi bile var :) Fakat resimlerdeki grafik ayarını hiç değiştirmedim kurduğum gibi.. Böyleyken bile güzel olduğunu görün istedim :)
Ama Drift yarışları çok zor en alttaki resimler Nissan 370zli olan drift yarışından olanlar ama ilk denememdi :)
teşekkürler. ama ekranda cok fazla gosterge var. sade olmamış. daha goze hoş gelen bişeyler olsaymış
hmm cok guzel bu oyunu almalı.
oyunda gercekten saga sola bakma yok mu ben mi bulamadim ?
İlk resmi hangi ayarlarda çektiğim belli olsun diye koydum.Kolay ayarlarda oynadım birkaç yarış.Herkese iyi oyunlar.<
Düzenleme :
Ayrıca oyunun istediği pc dereceleri :) Geçerli sistem dediği benim pc. Önerilen max oyun için.Gereklide minimum.Ancak ne kadar güvenilir bilemem.
Oyundaki 5dk lık tecrübem;
Grid misali, direksiyon olursa çok daha rahat edilecek bir oyun.Bende yok direksiyon , oyüzden game padin analog modunu denicem.Çok daha zevkli olur eminim.Ama zaten ben bu tarz gerçekçi araba yarışlarını beceremiyorum.Easy , herşey otomatik ayarlarda oynuyorum:) o yüzden kontroller çok rahat:) Ama okadar izlediğimiz videolardan, gördüğümüz resimlerden, araç içi resimlerinden sonra ilk aldığımız araba pek iç açmıyor ama bu olağan birşey tabii.
ee arkadaşlar kontrollerden haber verin,diğer serilerdeki gibi iğrenç kontrollermi var,altımızdakinin araba olduğunu hissediyomuyuz?aynen kontrollerde hicbir degisiklik yok, traction control v.b. yardimcilari kapatarakta denedim oyunun fizigi ayni 6 sene onceki oyun fizigi neyse hala ayni, akillanmayacak bu EA grafiklere gelirsek guzel ancak aracin asfalta tutunmasini hissetmek istiyorum artik yeter...
evet GRID'e devam !
Bu arada yazmayi unutmusum ben direksiyonla denedim.
girid direksyon la oynadım ms nindi yiğende azdaha kırıyordum klavyeyle daha iyi oynanıyor bence ama g25 olacakki bi zevki olsun.
aynen kontrollerde hicbir degisiklik yok, traction control v.b. yardimcilari kapatarakta denedim oyunun fizigi ayni 6 sene onceki oyun fizigi neyse hala ayni, akillanmayacak bu EA grafiklere gelirsek guzel ancak aracin asfalta tutunmasini hissetmek istiyorum artik yeter...kullandığın direksiyon iyi olmazsa bişey hissetmezsin. logitech g25 al arabayı hisset.
veya bendeki gibi bi koltuk yap kendine ne oynadığını anla.
grid ve nfs den başka araba yarışımı varda konusuyorsunuz.
bu oyunun en yüksek istediği ekran kartı ne (nvidia olarak) bence 9400 gt. sizce? ama doğrusunu biliyorsanız lüften söleyin..
tmm arkadaşlat buldum en yüksek 8800 gt bendeki 9600 gt oh be en yüksekte oynayabilicem. 2gb ram o da tamam işlemcimde kurtarsa tmm ben bu oyunu oynarım. bide bu oyunun videosunu çekip buraya koysanız merak ediyorum.
kullandığın direksiyon iyi olmazsa bişey hissetmezsin. logitech g25 al arabayı hisset.kullandigim direksiyonun iyi olmadigini nerden cikardin ki marka mi yazdim ?
veya bendeki gibi bi koltuk yap kendine ne oynadığını anla.
grid ve nfs den başka araba yarışımı varda konusuyorsunuz.
logitech driving force gt kullaniyorum.Son Düzenleme: scansoz ~ 16 Eylül 2009 22:20