Karub ve Tx3, CHIP Online'da bir daha yasadışı paylaşım yapmanız durmunda süresiz ban yiyeceksiniz.
Need For Speed SHİFT PC çıktı!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Karub ve Tx3, CHIP Online'da bir daha yasadışı paylaşım yapmanız durmunda süresiz ban yiyeceksiniz.
Peki bir dahakine daha dikkatli olacağım.. Tekrar özür dilerim :)
İsmet konusuna gelirsek açıkcası şaşırdım çünkü İstanbul Park yok ( sanırım ) oda olmayınca Türk olmaz demiştim ama varmış :)
o kadar almış linki falan,bitiremedinizmi millet yoksa bitti oyun çok güzelde ekrana yapışıp kaldınızmı:)) hiç bi yorum yok oyun hakkında,meraktan çatlıyorum burda..Ben oyunu başka yerden indirdim ve kurdum. Sistem win-7 64 Bit
Şimdilik ilk izlenimlerim ,oyun gerçekten harika tüm, nfs serilerinden çok daha gerçekçi grafikler, hele cockpit te kullanım modu harika, dikiz aynaları, sürücünün vitesi attırıması, göstergeler en ince detayına kadar yapılmış, arabaya çarpınca ki efekt ise adeta ekran başında oturduğun koltuğu arabada olduğunu sanıyorsun.
Menuler , kullanım ergonmoik çok iyi, sound ler de fena değil. Daha doğrusu ben bu kadarıını beklemiyordum EA dan.Son Düzenleme: Trance ~ 18 Eylül 2009 12:03
Aklıma gelmişken yazmak istedim unutabilirim :)
Grid de vites değiştitken adamın ayakları hep gazdaydı, frene basarkende sol ile basıyordu ve debriyaj kullanmıyordu.. Ama Shifte herşey gerçek gibi vites değiştirirken gazdan çekiyor.. Ama debriyaja basıyormu direksiyondan göremedim :)
Bu ufak uygulamalar olsada gerçek hissi hissettirmesi için gerekli diye düşünüyorum :)
Bende İsmet abiyi gördüm :)
Bende hızlı birşey sandım :)
:)
Yahu tier 2 de arabam zayıf diye 396 bin dolara sattım.Yerine araba pazarına gittim.Pazarlık felan derken bmw m3 ü 30bin dolara yakın bi paraya aldım sanırım.Ben tam hatırlamıyorum, bizim çocuklar halletti sağolsunlar.Sonra sanayi sanayi dolaştık bastık modifiyeyi.Araba uçuyor maşallah.Ama zaptedemez oldum yahu.Vitese nazarboncuklu tespih şart oldu, pek hayra gitmiyorum bu arabayla.
Aklıma gelmişken yazmak istedim unutabilirim :)
Grid de vites değiştitken adamın ayakları hep gazdaydı, frene basarkende sol ile basıyordu ve debriyaj kullanmıyordu.. Ama Shifte herşey gerçek gibi vites değiştirirken gazdan çekiyor.. Ama debriyaja basıyormu direksiyondan göremedim :)
Bu ufak uygulamalar olsada gerçek hissi hissettirmesi için gerekli diye düşünüyorum :)
İyi dikkat etmişsin arkadaşım ben hiç dikkat eememiştim şimdi siz diyince baktımda gerçekten debriyaj ,gaz ve freni gerçekten kullanıyor bu süper olmuş.
Marka / Model: Casper Neo İşletim Sistemi:Windows Vista Home Basic (32-bit) İşlemci:Intel Core 2 Duo E4600 Anakart:MSI - 945GCM7 Ekran Kartı:AMD (ATI) HD 2400 Ses Kartı:Onboard Ram:3 GB
HDD:320 GB
KALDIRIR MI?LÜTFEN CEVAP VERİN
Bu oyunu kaliteli bir direksiyonla oynayan arkadas var mi yorumunu gormek istiyorum. Ben denedim zerre kadar zevk almadim sacma sapan hareketleri var. Direksiyonu ani kirmissin, yavas cevirmissin hic farketmiyo araba ayni tepkiyi veriyo. Gercekten cok sinirlerim bozuldu. Belli bi sure sabrettim belki arabalar hizlandikca duzelir diye ama tier4 oldum artik sabrim kalmadi. Grid ile kiyaslanamaz bu benim gorusum. Belki grid'in gercekci oyun fizigine alistim, resmen attan inip essege binmis gibi oldum.
Ayrica grid'in pedal hareketleri soyle;
gaza da frene de sag ayagi ile ve sen ne kadar basarsan o kadar basiyo oyunda debriyaj destegi olmadigindan butun arabalar triptronic oldugundan dogal olarak vites gecislerinde ayagini gazdan cekmiyor.
Shif'te gordugum sinir edici bir diger sey de arkama baktigimda (dis kameradayken) arkamdaki arabayi gorememem.
:)
Yahu tier 2 de arabam zayıf diye 396 bin dolara sattım.Yerine araba pazarına gittim.Pazarlık felan derken bmw m3 ü 30bin dolara yakın bi paraya aldım sanırım.Ben tam hatırlamıyorum, bizim çocuklar halletti sağolsunlar.Sonra sanayi sanayi dolaştık bastık modifiyeyi.Araba uçuyor maşallah.Ama zaptedemez oldum yahu.Vitese nazarboncuklu tespih şart oldu, pek hayra gitmiyorum bu arabayla.
Ben tier 3deyim arabam nasıl ama :)
:) Oyun çok eğlenceli yahu.Çok sevdim.Halbuki hiç sevmezdim böyle oyunları.Yanlız hatamıdır değilmidir bilemedim.Top Speed'im yükselceği halde kırmızı ile gösteriyor.
Tier 3 açık.Arabam çoktan hazır:) Fakat tier 2 deki yarışları bitirmeyi bekliyorum.Biter oda birazdan heralde.Bmw m3 ede yeni alışmıştım ama satmaya karar verdim.Tier 2 yi süpürüyümde bi:)
%75 Rice Line gibisinden bir yıldız var.Onu açmak için ne yapmam lazım? Birde oyun menüsü gamepad ile kontrol edilmiyor mu?
paraya kıydım ikisini birden aldım gamepadi deneyim yazarım he oyunun demosu çıktı 1.1gb
sanırım esc ve enter de proplem var bunun için logitechin yazılımdan esc ve ent prıfil atadım oldu, gamepad lede güzel kontrol ediliyor titreşimle de iyi oldu birazda böyle takılayım. bu rakamlarada profil yapmaklazım da tuşlar yetecekmi.
yaaaa g25 istiyorum yokmu bi hayır sever bağışlasın :D
sanırım esc ve enter de proplem var bunun için logitechin yazılımdan esc ve ent prıfil atadım oldu, gamepad lede güzel kontrol ediliyor titreşimle de iyi oldu birazda böyle takılayım. bu rakamlarada profil yapmaklazım da tuşlar yetecekmi.Ben yukarı aşşağı bile yapamıyorum.Benim gamepad snopy. Çokda severim bu gamepadi tüh:)
yaaaa g25 istiyorum yokmu bi hayır sever bağışlasın :
Neyse sağol. ya..ya..Dimi nerde öyle hayırsever :p
Düzenleme
Son Düzenleme: _hEro ~ 19 Eylül 2009 03:29
bende yukarı yukarı aşşağı çalışıyor du hiç ellemeden rumblepad 2 rakamlarla esc eny profil atmak gerekiyor.
oresim nerden misfirliğe gidesim geldi bende olsa g25 ben ona özel masa kotuk filan yapardım. ben oynarken ütümasası dayanmaz daha sağlam birşey lazım :D
bende yukarı yukarı aşşağı çalışıyor du hiç ellemeden rumblepad 2 rakamlarla esc eny profil atmak gerekiyor.:) Ekşi sözlükte yorumları okurken denk geldi.
oresim nerden misfirliğe gidesim geldi bende olsa g25 ben ona özel masa kotuk filan yapardım. ben oynarken ütümasası dayanmaz daha sağlam birşey lazım :
Aynen ya, ilk virajda ütü masasıyla birlikte yere kapaklanırımDüzenleme:
benim gamepad snopy olduğu için customdan ayarlayabiliyorum ve ayarlarım bu şekilde.Sanmıyorum ama yanlış birşey mi varki.Logitechlere torpil var galiba:)Son Düzenleme: _hEro ~ 19 Eylül 2009 03:59