Merhaba:Need for speedin oyunlarında sorun yaşıyorum.Çok fazla olmasada hafif titremeler oluyor.Race Driver Gird ve Dirt 2 gibi oyunların ayarlarını en son seviyeye alarak oynuyorum hiç bir sorun olmuyor.Sadece yarış oyunları olarak need for speed'in oyunlarında sorun çıkıyor.Ekran kartımı.?yoksa işlemcimi yeterisiz.Bence işlemci yetersiz olamaz çünkü core i7.Acaba monitörmü yetersiz.?Bu sorunu nasıl çözebilirm?.Ben sorunun monitörde olduğunu sanıyorum.
Bligisayarımın Özellikleri:
1.)Anakart:Gıgabyte X58 Extreme DDR3 2000 Mhz.
2.)İşlemci:İntel Core i7 920 2.66 Mhz.
3.)Rem:Ocz 6Gb Core i7 XMP DDR3 1600 Mhz. Cl8.
4.)Harddisk:Segate 1Tb 32 Mb 7200 Rpm.
5.)Ekran Kartı:Ati Hd 4890 Oc.
6.)Monitör LG L1750SQ 8 Ms.
Need For Speed Shift Sorunu.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Montiör bağlantısnda bir sorun yok.Normal analog bağlantı.Titremeler ise binaların etrafında az titremeler oluyor.
Gerek işlemcin gerekse ekran kartın nfs oyunlarını çerez gibi yiyip yutar, Sorun mutemelen monitör yada monitör bağlantınla alakalıdır tabi oyunlar kopya değilse, çünkü bazı kopya oyunlarda benzeri sorunlar olabiliyor crack'tan ötürü, monitörü başka bir pc de deneme şansın varsa bir dene derim.
Düşük. Bir video koysa da arakdaş görsek. Bu tip şeyler genelde takıntı oluyor :) Sorun yok, ama taktın mı bir kere o titremeye...
Arkadaş takıntı olabilir diyorsun ama bu sorunları her oyunda yapmıyor.Dirt 2 oyununu rahatlıkla oynuyorum.sadece need for speed'in oyunlarında sorun çıkıyor.
Oyunlarında ??? Nfs serisinde oluyor ölemi ? Sadece Shift temi yoksa?
Grafik ayarlarını tek tek düşürerek kontrol edin bence.Tamam ekran kartı oyuna göre çok iyi ama siz bir deneyin.Özellikle fizik kısmında ati den şüphe ettim :)
Malum nvdia phsiych...
Oyunlarında ??? Nfs serisinde oluyor ölemi ? Sadece Shift temi yoksa?Sadece Need for speed'in tüm serilerinde oluyor.
Grafik ayarlarını tek tek düşürerek kontrol edin bence.Tamam ekran kartı oyuna göre çok iyi ama siz bir deneyin.Özellikle fizik kısmında ati den şüphe ettim :)
Malum nvdia phsiych...
Ben x2 [email]78750be@3.2[/email] ghz
2 gb ram
8800gt amp! ile bitirdim oyunu her bölümü çok zevkliydi.
Ati kartlar için olan bir şey olabilir.Oyun açılırken nvidia logosu çıkıyor dikkat ederseniz.Ati kartlar ise bu oyunda pek perf. alamıyorlar.
Oyunun patchlerini yükleyin son olarak önerebileceğim budur
Diğer oyunlardada oluyormu