Need For Speed World Hatası !!

salih_k12
25-08-2010, 03:22   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj

Arkadaşlar pcme need for speed worldü yükledim oyuna kayıtımı yaptım ama oyuna girişde şu hatayı alıorum''Request faild'' die bi hata alıyorum tüm bilgileri dogru giriyorum gene aynı hatayı alıyorum.
Dedim oyunu silip yeniden kurmayı deneym bu sefer silerken''This installation can only be uninstalled on 64-bit Windows''die bi hata aldım sizce bu 2 sorunumu nasıl aşabilirm ?? İşletim sistemim windows 7 stater

Psychonaut968
25-08-2010, 08:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Öncelikle bir EA Online hesabı gerekiyor sanırım. Aldıysanız kayıt bililerinizi (e-mail gibi) değiştirip tekrar deneyin.Şifrenizi harf ve sayı karışık bir şifre olarak girmeyi deneyin,bazen bu zorunlu oluyor.Şifre ve kullanıcı adınızı Türkçe karakter,özel karakter ve boşluk bırakmadan girmeyi deneyin.Bir de kullanıcı adınızda büyük harf kullanmadan deneyin.Diğer uyarı ise ürün sadece 64 bit işletim sisteminde kaldırılabilir diyor.Başka uninstall programları deneyebilirsiniz.
NOT: Ben denemedim.Sadece bu tür oyunlara üyeliklerde genel olarak karşılaşılan sorunlar bunlar...

NOT 2: Şimdi öğrendim oyunun çıktığını,hemen ben de yüklüyorum. :)

Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 25 Ağustos 2010 08:32
salih_k12
25-08-2010, 14:02   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
130 mesaj
Alıntı: Psychonaut968  
Öncelikle bir EA Online hesabı gerekiyor sanırım. Aldıysanız kayıt bililerinizi (e-mail gibi) değiştirip tekrar deneyin.Şifrenizi harf ve sayı karışık bir şifre olarak girmeyi deneyin,bazen bu zorunlu oluyor.Şifre ve kullanıcı adınızı Türkçe karakter,özel karakter ve boşluk bırakmadan girmeyi deneyin.Bir de kullanıcı adınızda büyük harf kullanmadan deneyin.Diğer uyarı ise ürün sadece 64 bit işletim sisteminde kaldırılabilir diyor.Başka uninstall programları deneyebilirsiniz.
NOT: Ben denemedim.Sadece bu tür oyunlara üyeliklerde genel olarak karşılaşılan sorunlar bunlar...

NOT 2: Şimdi öğrendim oyunun çıktığını,hemen ben de yüklüyorum. :)

saolsın allah razı olsun (: (: (:

Psychonaut968
25-08-2010, 22:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Rica ederim.Yükledim oyunu güzelmiş beğendim.

Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 25 Ağustos 2010 22:13
murat32nba
27-08-2010, 20:36   |  #5  
murat32nba avatarı
Yıllanmış Üye
527 mesaj
Alıntı: Psychonaut968  
Rica ederim.Yükledim oyunu güzelmiş beğendim.
... Nasıl beğendiniz bilmiyorum dostum ama, ben şahsen NFS UnderGround 2 ve Carbon'dan sonra NFS'de hiç bi değişiklik, hiçbir iyi bişey göremiyorum. NFS World Online Beta'yı oynadım geçen hafta; böyle rezil grafikler olamaz ya. Böyle rezil bi multiplayer olamaz... Oynadığın en kötü yarış oyunuydu bu yıl... Blur bile güzeldi bence bundan...
;-)

Psychonaut968
27-08-2010, 20:47   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Blur'un online modları gayet güzel zaten bence de :)

Ücretsiz bir Online oyun için değişik bir konsept,grafikler de indirilebilir bir oyun için güzel denebilir.Gerçek oyuncularla dolu bir dünyada gezmek,polislerden kaçmak güzel geldi bana.Ayrıca Nitro'nun bir Skill olarak belli sayıda kullanılması hoşuma gitmese de diğer Trafik Mıknatısı gibi şeyler çok hoşuma gitti yarışın gidişatı değişebiliyor her an.Araç kontrollerinde bir dengesizlik var gerçi,virajı ya çok kolay hiç azı bırakmadan dönebiliyorsunuz ya da dümdüz karşıdaki duvara tosluyorsnuz.Virajı dönmek için gazı bıraktığınızdaysa sanki el frenine basmış gibi tepki veriyor araç mesela.Ama ben beğendim... :)

lnkn park
15-09-2010, 18:54   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar ben bu oyunu yükledm sorunsuz oynayabiliyorum ama her defasında girerken güncelleme istiyor.Benim netim kotalı olduğundan bu durm benim için büyük sorun bu durumu nasıl düzeltebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

cemal43
28-09-2010, 11:36   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar bnm hesaplarım açılmıyo hata werio grmiyo bi el atsanız yada fazladan hesap warsa werseneniz olurmu