Arkadaslar Bugun İtibariyle Samsung N150 Netbook Aldım Atom İşlemcili 1GB Ram Bellek. Bunun İçin Kasmıyacak Virüs Proğramı Önerinizi Bekliyorum.
Teşekkürler.
Neetbook için antivirüs program önerisi
Hayırlı olsun. Netbook'ların donanımları masaüstü ve dizüstlerine göre oldukça düşük durumdalar şu anda. O yüzden eğer dosya paylaşımı ile ilgilenmiyor, bilmediğiniz sitelerde çok gezinmiyor, güvenilmez işler de yapmıyorsanız bilgisayarınızı yavaşlatmamak adına sürekli çalışan bir Virüs tarayıcısı kurmanızı önermem; zira sistemde sürekli çalışan TÜM güvenlik yazılımları bilgisayarı "kasacaktır". Ara ara güvenilir virüs tarayıcıları ile genel sistem bakımları yapsanız kafi gelecektir kanımca.
Yorumun İçin Teşekkür Ederim'de Ben Bilgisayar Proğramcısıyım. Bunarın Bilincindeyim de Hani Belki Benim Bilmedigim Bi İhtimal Başka Birşey olabilirmi Hani ? Neyse Bi Müüdeet Böle Devam Edelim Bakalım NoLcek :) Teşekkürler İlgilendigin İçin.
Rica ederim ve memnun oldum ;) Başka yorumlar da gelecektir tabi, yukarıdaki benim şahsi fikrimdir. Şahsen uzunca bir süredir sadece yeni sürümlerinde neler var diye kurup siliyorum virüs tarayıcılarını ara ara ve birkaç site dışında bir yere de girmiyorum, problem yok :) Ama özellikle usb belleklerle uğraşacaksanız çok dikkatli olmanızı hatırlatırım. Saygılarımla...
Evet aslında bilinçli kullanırsanız neti bir sorun olmaycaktır. Yine de bir antivirüs kurmanız gerekirse hem sistemi az kasan hem de başarılı antivirüsler var. Avira Antivir Personal, Microsoft Security Essentials ve Comodo gibi. Bunlar kullandıklarım arasında sistemi en az etkileyenler.
Avira Antivirüs;
http://www.free-av.com/en/download/index.html