Bildiğimiz gibi Birçok Popüler Program Bilgisayarımızda Yuklu Peki Hiç Düsündünüzmü Bukadar Bilgisayar Virusu Spam postalar Çalınan şifreler Acaba Sadece Bizim hatamızmı Yoksa Bizim Dışımızda Gelişen Ve Hızla Bilgi Aktaran Popüler Casuslarmı ?
Tartışma Konusu Tüm yazılım Ve İşletim Sistemlerini Kapsıyabilir. Genel Olarak tartışmak Baya Zevkli olucak Ben Örnek Resim katkısındada bulunucam Edebildiğimiz kadar programı test edelim.
Benim Konu hakkında Bir Fikrim Var sanal bilgisayarlar oluşturup programların davranışlarını izliycem kişisel raporlarımı bu konuda paylasıcam :) hangi programlar Diye Sormayın Akla gelen Tüm Yazılımları özellikle En çok kullandıklarımızı Test edicem (Google tools,Divx player,Fs player gibi... vb.. )
Nekadar Güvendeyiz ( Popüler Yazılımlar Birer... )
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
OP Yeni Üye
22 mesaj
Ben ilk tartışma Konusunu Google toolstan Acmak istiyorum bilgisayara yuklendikten Sonra Dikkatınızı cektimi bilmiyorum fakat devamlı olarak sistem altında celısıyor bir update programı niçin explorer kullanılmaz iken dahi sistem aldında calısma geregi duyabilir. ?
OP Yeni Üye
22 mesaj
bu yazılımlar teknik bir rapor sunmaz hocam izleme yazılımları yani benim demek istediğim burda merak ettiğimiz bir yazılımı tartısıp acaba sisteme dosyalara veya internet bağlantımıza ne gibi yarar veya zarar sağladıgını "saplamak" dediğiniz yazılımlar Saplama kısmında işe yarıyacaktır saolun fakat aynı zamanda saplarken kendimizce bir yorum getire biliriz. boş zman işi :)
Yıllanmış Üye
283 mesaj
Ben ilk tartışma Konusunu Google toolstan Acmak istiyorum bilgisayara yuklendikten Sonra Dikkatınızı cektimi bilmiyorum fakat devamlı olarak sistem altında celısıyor bir update programı niçin explorer kullanılmaz iken dahi sistem aldında calısma geregi duyabilir. ?Katılıyorum Ama google yaparmı böyle bir şey ?