sene 97 chip dergisi ile tanışmam.
çok şey öğrendim.
artık dergiler eskisi kadar ilgimi çekmiyor.
Belki de internetin olmasından kaynaklanmakta.
sene 97 chip dergisi ile tanışmam.
çok şey öğrendim.
ewt öle..bide dergiler reklam dolu..reklam tabi sart ama abarti olmamasi lazim..benm dergilerde aradigim tek özellik web hakknda bilgi wermesi ama cok zor..!
Evet kesinlikle internet dergileri öldürdü. 96-97'li yıllarda ben de hiç aksatmazdım bir çok dergiyi. Şimdi bilgi parmaklarınızın ucunda... Bu da soğuttu insanları dergi almaktan bir ölçüde.
Tamam dergiler iyi hoş da bazen çok can sıkıcı bi hal alıyo. Özellikle bu ayki chip dergisi elimde 3-4 gün kaldı. Bi anda bitmiş. Anlamadım. Haftalar süren satır satır okumalarımı hatırlıyorum. Ya dergiden kaynaklanıyordu ya da bizim bilgiye olan açlığımızdan. Sizin de dediğiniz gibi nete ne ararsak anında bulabiliyoruz. Bu da dergiye verilen önemi düşürdü. Ancak her an heryerde herkese gösterebileceğimiz bir dergi hala güzel bişey bence...
İkisinin de yeri ayrı. Eğer bir ülkede internet, dergiciliği öldürüyorsa, bunun tek sebebi o ülke insanlarının "beleş mezar bulsan gireceksin" mantığından ileri gelir.
Eğer internetin öldürdüğü tek dergicilik sektörü varsa, o da siyah poşetlerde satılan dergilerdir
dergi okumak daha güzel eski degilerde bilgisayar ilgili daha çok öğretici şeyler varmış chip arşivi incelerken farettim.
şimdi ise daha çok donanım tanıtımı falan var yani reklam daha fazla...
lazbakkalsene 97 chip dergisi ile tanışmam.ben de 97'den beri alıyorum Chip'i, ancak Chip'i dün nasıl görüyorsam bugün de farklı değil bu. Yoksa burada işim ne değil mi... Ama kişisel görüşüne saygı duyuyorum, ama bence Chip doğru yolda ve kendini geliştiriyor zaman geçtikçe.çok şey öğrendim.
Tırtİkisinin de yeri ayrı. Eğer bir ülkede internet, dergiciliği öldürüyorsa, bunun tek sebebi o ülke insanlarının "beleş mezar bulsan gireceksin" mantığından ileri gelir.Hiç alakası olmayan bir şey söylemişsiniz. Yukarıdaki yorumları okusaydınız böyle yazmazdınız sanırım. İnternet sayesinde eğer bilgiye ulaşmak bu kadar kolay sa, bundan tüm dergilerin etkilenmesi gayet normal. 'Beleş mezar bulsan gireceksin' örneklendirmesinin de konuyla yakından uzaktan ilişkisini göremedim...Eğer internetin öldürdüğü tek dergicilik sektörü varsa, o da siyah poşetlerde satılan dergilerdir