vay be, iyi karma olmus baya meslek var. ben büyük cogunluk bilgisayar üzerine cıkar sanıodum
Nerde Okuyosun?(Öğrenci olan herkese soruyorum)
- 1
- 2
Üniversite: Malatya İnönü üniversitesi Makine mühendisliği son.
Memleket: Zonguldak.
İş: Efe mühendislik
Afyonkarahisar Kocatepe Üniv. / Mezun :)
Anadolu Üniv. / Kamu Yön. (1.sınıf)
Lise: Atasehir Lisesi ist.
Üniv: Anadolu üniv. Çeko (Çalışma ekonomisi ve Endüstri ilişkileri) 1.sınıf
sakin_insanüniversite öğrencisiyim ve bölümde adında bilgisayar geçen bölümlerden birisi işteüniversite adını ve böülmümün tam adını yazmadımçünkü ne kadar bilgisayar okuyor olsamda okulda programlama dilleri vb.den başka bişey öğrenmedim.
bilgisayarda bir sorunum olduğunda tam olarak çözemiyorum.o yüzden (ve isimlerinin uzun olaması)
yüzünden yazmadım.
tek dersane öğrenciside bnm herhalde :D
il: bartın
Kırıkkale üniversitesi Tarih böLümü 4.Sınıf :D
denizli nevzat erten hapishanesi(lisesi)....basketbol oynamak için ideal bir okul ancak ögretim ve yönetim için aynı şey söylenemez...:D
metallicatek dersane öğrenciside bnm herhalde :D75. yıl dudullu cumhuriyet lisesinde okuyorum fen sınıfı öğrencisiyimil: bartı
HEDEFİM:bilgisayar mühendisi olmak.ayrıca metal hangi dersaneye gidiyosun ben fem
Son Düzenleme: OnnuuR ~ 24 Ekim 2007 19:17
Lisedeyim bayrampaşa tuna lisesi işallah bilgisayar mühendisliğini kazanırım AMİN:)
erdem187denizli nevzat erten hapishanesi(lisesi)....basketbol oynamak için ideal bir okul ancak ögretim ve yönetim için aynı şey söylenemez...:nihahah
ilk orta lise, adana özel gönen college
üniversite çukurova üniv.jeoloji mühendisliği 3. sınıf
birde hayatımda ilk defa orta 2. sınıftayken bikere dayak yemiştim dayım boks antrenoru olduğu için, benim yeğenim nasıl dayak yermiş dedi ve o gün bu gündür onun yanında adana menderes spor salonunda öğrenciyim. orası da okul :)
ama yaz okulu gibi oldu ünv.e başladığımdan beri okul varken düzenli gidemiyorum çünkü
ben imam hatip lisesi mezunuyum gazi muhasebe kazan dım 3 ay devam ettim bıraktım ardından 2 yıl sonra ilahiyat kazandım ybnu sefer de kayıt yapmadım yani üniversiteyle aram hiç iyi gitmedi
ben aslında çalısıyorum haftada bir okula gidiyorum okulun adı ise..
Mustafa Nevzat Pisak Meslek Eğitim Merkezi..
byzihhAnadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakultesi İlahiyat 2. sınıf....anadoludaysan seni bilim ve teknoloji klübüne davet edeyim. fen fakültesinde.
İstanbuldayım...
OBAAçık Öğretim Fakultesi...yani ben İstanbuldayım...byzihhAnadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakultesi İlahiyat 2. sınıf....anadoludaysan seni bilim ve teknoloji klübüne davet edeyim. fen fakültesinde.
İstanbuldayım...
Anadolu Gençlik Üniversite komisyonu vardır oralarda... Tahminim sizin fakutede de vardır...
saygılar..
Ekleme: Dikkatimi çekti mesaj sayımız aynı...
Son Düzenleme: byzihh ~ 23 Kasım 2007 01:26
Onur Babafinalmetallicatek dersane öğrenciside bnm herhalde :D75. yıl dudullu cumhuriyet lisesinde okuyorum fen sınıfı öğrencisiyimil: bartı
HEDEFİM:bilgisayar mühendisi olmak.ayrıca metal hangi dersaneye gidiyosun ben fem
Balıkesir Bilgisayar ve öğretim Teknolojileri Hapishanesinde (Ünüverstesinde) okumaya çallışıyom:)
Dersler allah emanette:)
- 1
- 2