Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 1.Sınıf
Not:Merak ettim hangi okullardan insanlar takılıo forumumuza doğruyu yazın kafadan sallamayın ve illeride yazın lütfen
Nerde Okuyosun?(Öğrenci olan herkese soruyorum)
- 1
- 2
Süleyman Demirel Üniv. Mak. Müh. Böl. mezun....
Üniversite: Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı
Yüksek Lisans:Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
lefke avrupa üniversitesi gastronomi (kıbrıs)
maasallah heerkes üniversiteliymis be, tek liseli benim heralde;
İSTANBUL - M.İ.Mermerci Anadolu Turizm ve Otelicilik M.L.(Otel işletmeciliği blm. son sınıf, öss yolcusuyuz bu sene bizde:)
Ben de Liseliyim.
Dilek Sabancı A.T.M.L Bilişim Teknolojileri Alanında okuyorum.
----------------------------------------
İl = İstanbul
arkadaşlar illeride yazsanız gusel olcak
yazdıgınız yazıları editleyipte yazın beyler bayanlar.
Borga-xyazdıgınız yazıları editleyipte yazın beyler bayanlar.beyler bayanlar yazınca aklıma takıldı.
neden bilgisayar konulu forumların tamamı askeri birlik gibi tek tük kız varhiç ilgilerini çekmiyor kızların bu pc işleri
nightdarkya ilgilerini cekmio yada cekenlerinde ole cok paylascak biseyleri falan veya soruları olmuo, dolayısıyla az gozukuolar ender nadir, bence.Borga-xyazdıgınız yazıları editleyipte yazın beyler bayanlar.beyler bayanlar yazınca aklıma takıldı.
neden bilgisayar konulu forumların tamamı askeri birlik gibi tek tük kız varhiç ilgilerini çekmiyor kızların bu pc iş
Üniversite..: İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi
Bölüm..: Maliye ve İktisat (Çift anadal)
4. sınıftayım.. İktisat 2. anadalım ama bitmesi zor..
Lise..: Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
İlkokul..: Kültür Koleji
İl..: İstanbul
CU_GS7Üniversite..: İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesiilkokul ,lise mise hep fiyaka ha
4. sınıftayım.. İktisat 2. anadalım ama bitmesi zor..Lise..: Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
İl..:
nightdarkSaolsun ailem beşeri sermayeme önem vermişler liseye kadar..CU_GS7Üniversite..: İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesiilkokul ,lise mise hep fiyaka ha
4. sınıftayım.. İktisat 2. anadalım ama bitmesi zor..Lise..: Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
İl..:
Ondan sonra da ben biraz kendimi kasıp üniversiteyi kazandım..
Ama hep içimde kalmıştır, yaklaşık 10bin kişi ile Galatasaray Üniversitesi'nde okumayı kaçırdım..
Kader,kısmet diye diye son sınıfa geldim yine..
Artık yüksek lisansım daha iyi yerde olur inşallah..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 15 Ekim 2007 22:22
tek ben ilkokulluyum galiba
izmir ödemiş 50. YIL İ.Ö.O 8. sınıf OKS öğrencisiyim
İnanmıyorum valla süper. Tam bir karma olmuşuz..
sakarya anadolu lisesi lise 3 öss adayıyım bakalım seneye inş. bu satırlara ünivi yazarım
ilde sakarya
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakultesi İlahiyat 2. sınıf....
İstanbuldayım...
byzihhAnadolu Üniversitesi Açık Öğretim İlahiyat Fakultesi 2. sınıf....nigtdarkAllah kabul etsinsüperKırıkkale Ünv. petrokimya bölümü 2002 mezunuyum.
Son Düzenleme: bir dost ~ 17 Ekim 2007 10:03
üniversite öğrencisiyim ve bölümde adında bilgisayar geçen bölümlerden birisi işte
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi fen edebiyet Fakültesi istatistik 1.Sınıf mezunu ben kurtuldum o okuldan darısı senin basına............okuldaşız haaaaaaaa
ÜNİVERSİTE:
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ...
BÖLÜM:
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ...
LİSE:
HAVA ORGENERAL HALİL İBRAHİM FIRTINA LİSESİ
İL:ANKARALIYIM AMA MECBURİYETTEN
KAYSERİDE TAKILIYORUZ...
KAYSERİ DE OKUYAN VARSA MESAJ ATSIN
beni 1-2 ay öncesinden bilenler bilir, bugün itibarı ile 4. haftamı bitirdim. Kocaeli Üniversitesi Elektrik Müh. ama bu sene ünv. içi yatay geçiş yaparak bilgisayara geçmeyi düşünüyorum, en azından şansımı deneyeceğim fizik ve matematik dersinde alttan alanlar(biri 3. sınıf öğrencisi bizimle derse giriyor)var o yüzden işi baştan sağlam tutup çalışıyorum. o yüzden pek boş zamanım olmuyor. okuyan herkese şimdiden başarılar ve kolay gelsin!!!
- 1
- 2