arkadaslar ben bir web sitesi yapamak istiyorum ama ne htlm biliyorumne asp ne java yani kısacası hiçbir sey nerden başlamalıyım asp mi java kitaplarımı htlm kitaplarımı nerden bana yardımedersiniz sevinirim şimdiden tesekkur
nerden başlamalı
ben html ile başlamanızı arada javascript de öğrenmenizi daha sonra phpye geçmenizi öneririm.
önce html öğren editör olarak da notepad kullan..
daha sonra artık bazı şeyler sana basit gelmeye başlayınca editör olarak dreamweaver kullanmaya başla megep sitesinde bilişim teklonojileri die bi yer var orda bütün anlatımları bulabilirsin
saygılarımla abdullah
bana kalırsa önce front page ile başla derim..
bence ilk önce html yi kullan ve program olarak dreamwreaveri kullan bence en iyi web tasarım programı
html olmadan diğerlerinin fazla bir anlamı yok öncelikle onu öğrenmek gerekiyor...
benim de çok geride bir geçmişim yok ancak kullanacağın amaca göre değişir.şöyle herkesin çok girmeyeceği arkadaşlarımın falan bakacağı bişi yapıcam diosan php yi öğrenmek daha basit.
asp.net yazıyorum ben ancak o programsız zor onu basitleştiren visual studio!
sana ilk tavsiyem dreamweaver da küçük alıştırmalar yapman zamanla kodlara zaten alışıyorsun!(ben html yi öyle öğrendim)bir iki de ebook bul işini kolaylaştırır.
sonra ben ce java scrpit e çok ihtiyaç yok işe yarıyor fakat internette çok fazla alternatif var onun üzerine(hemen veriyim bi adres www.gezginler.com)
ayrıca sitelerin içinde beğendiğin java scriptleri zaten kaynak kodların falan arasından çekebilirsin!
bence önce html derslerini al.html kolay bir dildir.onda takılmassın.ilk iş olarak html derslerini www.kariyervideo.com a gidip ücretsiz üye olarak işe başla .oradan dersleri izle.kolay gelsin...
ilk önce html yi öğren .eğer öğrenme kabiliyetin iyiyse 1 hafta ya kadar öğrenebilirsin. gerisi de sonradan gelir.
Bende eolos gibi yeni öğrenmeye başlayacağım..Benim yapacağım site Fotoğraflarımı ve bilgilerimi arkadaşlarımla paylaşmak üzere olacak yardımlarınızı bekliyoruz..şimdiden teşekkürler..
iyi gunler..
1 . web sitesi yapmak için HTML den başlaman gerek ve FrrontPage yi kullanmanı öneririm kolay cok iyi ve turkce kolayca bi web sitesi tasarlaya bilir link verme köpru verme vs. öğrenebilrsin dediğim gibi turkce
2 . sonra asp ve php kendi websiteni yapman için PHOTSHOP uda bilmen lazım kendi tasarımını yapabilesin diye hade kolay gelsin takıldığn bi yer varsa bana ulaşabilrsin sana yardımcı olurum
önemli olan nedir bir siten olmasımı yoksa kendini ifade edebileceğin bildiğini ve diğer başka şeyleride paylaşmak mı istiyorsun.
Demek istediğim şu basitinden kendine msn space hesabı aç. sitede ne yapacaksan orada yap. sonra sitene taşırsın. belki de site kurmak bile istemezsin. tabii msn den daha kullanışlı hizmetlerde mevcut. hesabını da internetteki herkese açarsın işte sana site. ama web sitesi kurmayı öğreneceğim diyorsan başka tabii.