aRKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARIM KLASÖRÜNE GİRDİĞİMDE ORADA BULUNAN DONANIMLAR ARASINDA DİSKET SÜRÜCÜ var yazıyor bilgisayarın içini açıp kasaya bakıyorom diket sürücü filan yok nerden çıktı bu sürücü
Nerden çıktı bu sürücü :]
Eğer Daemon Tools kullanıyorsanız orada bir tane sanal disk sürücüsü oluşur.
A: disk Sistem için ayrılmış Q: diskinin kendisi..
sistem bunu kurulum esnasında kullandığından a: disk doannım olarak yükleniyor ama kurulum bittiğinde a: disk Q: diske ve sistem için ayrılmış belleğe dönünce aygıt görünmez doannaım olarak kalıyor.
Bazı uygulamlar yada güncellemeler bu Q: diskini gösteriyor ve özelliğinin img olmasından kaynakla A diski olarak görülüyor. A: disk Diğer adıyla Disket img kalıbında olduğundan bir birine bağlı kalmış oluyor ve bu böyle kısır bir döngüye uğruyor. A: disk üzerinden herhangibir giriş mevcut değil Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakabilirsiniz. ben öyle yaptım.
BIOS ayarlarına girin.
Oradan disket sürücüyü iptal edin.
Yav arkadaşlar bios'a gir diyorsunuz adama güzelde
Yalnız bir problem var arkadaşımız galiba bios hakkında fazla bilgiye sahip değil nerden çıkardın diyecekseniz
(Bu mesaj kendisine ait..arkadaşım bios ne demek ne işe yarar nerde bulunur nasıl kullanılır)
Bişey etti girdi bios'a orda işlemci veya ram'ayarları ile oynarsa bilmiyor sonuçta olabilir
O bilgisayar çöp olur en iyisi ellemesin bence.... Yada bilen bir arkadaşından yardım alsın
Burdan bizim diyeceğimiz bios üzerinden kapat en fazla bu gerisi ona kalıyor...
Bios'uda bilmediği için sizce ne olur ?
Bilgisayar bir daha açılmaz
işlemciye fazla güç verir eceli olabilir
Doğacak riskleri siz biliyorsunuzdur...
zaten orda duruncada sıkıntı vermiyordu ben sadece size bir soruyum dedim amacım moralinizi düzeltmekdi onuda yaptım en azından kesko arkadaşımınkini düzelltim baksaniza tipi gülüArkadaşım sorunların bi çaresi bulunur halledilir önemli olan moralin -60 da olupta gülebilmektir sonuçta bilgisayar bizim yaptığımız ayarlarla çalışmak zorundaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 25 Şubat 2012 21:58