Arkadaşlar bundan 2 hafta önce notebook almaya karar verdim.Chıp uyelerindende aldığım önerilerle SAMSUNG NP-R560-AS03TR almaya karar verdim ancak araştımalarımda bu notebook u bulamadım. sizdem ricam bu notebook u nereden bulaçağımı söylemeniz.hepinize teşekkür ederim.
NEREDEN BULABİLİRİM[!!!]
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
50c3ntArkadaşlar bundan 2 hafta önce notebook almaya karar verdim.Chıp uyelerindende aldığım önerilerle SAMSUNG NP-R560-AS03TR almaya karar verdim ancak araştımalarımda bu notebook u bulamadım. sizdem ricam bu notebook u nereden bulaçağımı söylemeniz.hepinize teşekkür ederim.Gayet güzel bir seçim yapmışsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.istanbulbilisim.com.tr/R-Series_R560-AS03TR-Samsung-Dünyası,8495.html
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj
Hocam istanbulbilişim hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
318 mesaj
arkdaşlar istanbul bilişim gibi siteler tek kelimeyle yalancı sitelerde gördüğünüz çoğu pc aslında yok aradığınızda sizi başka pclere gönderiyorlar bende istanbul bilişimden alacaktım ama söylediğim gibi yok çoğu siteyide denedim ancak sotoklarda bulunmuyor stoğunda SAMSUNG NP-R560-AS03TR bulunan bir siteleri yazarsanız minettar kalırım teşşekkürler he bu ara da arkadaşlar kısa zaman içinde alıcam çok bekledim çünkü bilgisi olan arkadaşlar bana yardım etsin lütfen.