Nereden nereye?: 1985'ten günümüze oyunlar

CHIP Online
27-11-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bayram eğlencesi: Özel karelerle ünlü oyunların müthiş gelişimi; download dosyaları da hediyesi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/nere ... -oyunlar_16683.html

Resimlerle: 1985'ten günümüze oyunlar

CHIP Online, son 24 yılın en popüler oyun serilerini zengin medya içeriğiyle birleştirerek okuyuculara sunuyor. 1985'ten günümüze devam eden klasik oyun serilerinin, ilk oyundan serinin en son oyununa kadar gelişimini bu makalemizde kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Popüler oyunların duvar kağıtları, demolar ve yapımcı firmaların ücretsiz indirmeye açtığı klasikler bu makalede sizleri bekliyor.

Mario, Lara, Solid Snake, Guybrush ve diğer hafızalara kazınmış oyun karakterlerini bu oyunlarla hatırlıyoruz. Need For Speed serisinin ilk günlerindeki kovalamaca sahnelerinden, serinin en son oyununda kazandığı gerçekçiliğe ve grafiklerin geçirdiği inanılmaz değişime galeride gezdikçe şahit olacaksınız.

24 yıl zarfında katedilen teknolojik mesafe gerçekten inanılmaz. Ancak yeni oyunlar mı yoksa anılarda kalan klasikler mi daha eğlenceli, takdir sizin.

1985'ten bugüne son 24 yılın en iyi oyunlarını galerimizde görebilirsiniz...

Tüm konu: Nereden nereye?: 1985'ten günümüze oyunlar

Resimlerle: 1985'ten günümüze oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: 1985'ten günümüze en sevdiğiniz oyun serisi hangisi?

ZiraiEleman
27-11-2009, 02:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
108 mesaj

Bu da benden olsun.. :) İlkinin grafikleri kötü.. 2.sinde grafik düzeltmesi var.. 3. sürümde tekli kılıcın yanına çift yönlü kılıç, çift kılıç ve bikaç force ile kullanılan özel yetenek eklenmiş.. Her kılıç türünün de kendine has özellikleri eklenmiş.. Jedi academy i oynarsanız o kadar farklı hareket olduğunu göreceksiniz ki, en olmadık yerde ansızın hiç bilmediğiniz bir hareketle alt edilebilirsiniz.. Oyunu oynarken başıma geldi de ordan biliyorum.. :) Yeni sürümü de çıktı ya da çıkacak, başka sürümü var mı bilmiyorum o yüzden bildiklerimin resmini koydum sadece..

Hayırlı bayramlar bu arada.. :)

Star Wars Jedi Knight

Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast

Star Wars Jedi Knight 3: Jedi Academy

heatblast
27-11-2009, 13:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj

bence gta serisi, cod serisi crysis serisi, counter serisi, nfs serisi güzel

CharShe
26-03-2010, 13:21   |  #4  
Yeni Üye
38 mesaj

Selamlar..   
Bence de GTI serisi, akabinde TR 4, Half Life 1, Crysis, oynayabilseydim Assasin's Creed 1 (kastı makinayı sildim ne yazık ki), Silent Hill 2, Bir de Sims2 :))