arkadaşlar soru başlıkta. DAT dosyasını dvd yapıp izlemek istiyorum başka programlar var mesela Ulead DVD Movies (ASUS dvd yazıcı ile birlikte verildi) ama çok yavaş bir program. yorumlarınızı bekliyorum.
NERO 6 DVD DÖNÜŞÜMÜ YAPAMIYOR MU
Recep BaltaşNero 7 bu işi yapıyor...ikinci bir işletim sistemi gibi ee kuracaz başka çaremiz yokSAOL
hangi versionu yapıyor? internetten indirilen demosumu yoksa satın alınan mı?
Anlayamadım ikisi de nero 7 nedemek ?
Şöyle bir daha sorayım: İnternetten indirilen trial nero 7 vcd'leri mpegleri dvd formatlarından birine ya da birilerine çeviriyor mu?
http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-demo.php
------------------------------------
DAT dosyasını DVD 'ye çevirmek:
Supper AVI/VCD/DVD Converter 1.12 (Convert DAT to vcd /svcd/ dvd /avi ).
Easy AVI/VCD/DVD/MPEG Converter 1.15 (Convert DAT to mpeg1 /mpeg2/ avi/ vcd/ svcd /dvd /wav/ mp3).
Ultra DVD Creator 1.6.2 (Create DVD from AVI/ DivX/ XVid /MP4/ MPEG /DAT)
DVDCutter Stream and Mp3CDWav Converter 4.0 (A multimedia Editor,Converter and Decrypter,good at video mergering, capturing)
çok saol viking20 de bir sorun çıktı:
Easy ve Ultra ile başlayan programların ikisi de setup'ta aynı dll dosyasının üstüne yazarken , o dosyanın korumalı veya windows tarafından kullanıldığını söylüyor ve ben de yoksay diyerek setup'a devam ediyorum. Şu anda 2 prgram da yüklü fakat, ikisi de çalışmıyor. Dll dosyası da mscrip gibi bir şeydi, yanlış hatırlamıyorsam. win98 kullanıyorum ve sadece bu 2 program çalışıyor 98'de. Nasıl bunları kurabilirim??
elinde nero 6 oem cd si varsa oradan "NeroVisison Express 3SE"yi yukle buyuk ihtimal sorununu halleder. hem gerekli codec leri yukluyor hem de dvd e rip yapabiliyor. ama yaninda nero showtime da geliyor. bunun secenekleri karsima ciktiginda media player in acacagi dosyalari acmasina izim vermiyorum ben. cunku pek hosuma gitmedi.
egemengiga , oem dediğin dvd ya da cd yazıcı alırken verilen cd ise o var fakat vision express yok ve dvd e rip yapmak da dönüştürme işlemleri ise onun için dvd plug in gerekiyormuş. Vision'u internetten indirdim ve dvd plug-in istiyor. Aynen dediğin gibi ben de dosya tiplerini aynen kalmasını seçtim.
viking20http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-demo.php
------------------------------------
DAT dosyasını DVD 'ye çevirmek:
Supper AVI/VCD/DVD Converter 1.12 (Convert DAT to vcd /svcd/ dvd /avi ).
Easy AVI/VCD/DVD/MPEG Converter 1.15 (Convert DAT to mpeg1 /mpeg2/ avi/ vcd/ svcd /dvd /wav/ mp3).
Ultra DVD Creator 1.6.2 (Create DVD from AVI/ DivX/ XVid /MP4/ MPEG /DAT)
DVDCutter Stream and Mp3CDWav Converter 4.0 (A multimedia Editor,Converter and Decrypter,good at video mergering, capturing)