nero 7 yi kuramıyorum ve kaldıramıyorum

HPQ-User
06-06-2010, 10:31   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mr derbyy sormuş:
geçen gün nero 7 yi kaldırıyordum bi arıza çıktı ve pc yi yeniden başlattım. o zamandan beri neroyu ne tam kaldırabiliyorum ve kurduğumda da açılmıyo şöyle bir uyarı çıkıyo: http://img691.imageshack.us/img691/893/neroi.png

yardım ederseniz sevinirim =)

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
win Xp
sp 3

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.5; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2; .NET CLR 2.0.50727)

jupiter65
06-06-2010, 10:53   |  #2  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,172 mesaj

Progrmı kaldırmışsınız ama tam olarak değil. Sisteminizde kalan kalıntıları var. Tekrar kurmayı deneyin. Yeniden başlatın. Nero 7  yi kaldırmak için bir menüsü vardır. Onu kullanın. Yani yazılım kendi kendini sisteminizden kaldırır. Bu da olmazsa programı tekrar kurun ve Revo Uninstaller yazılımı ile programı kaldırın. Tüm kalıntılarını silmek için kapsamlı  seçeneğini seçin.
Nero yu bence hiç sisteminize bulaştırmayın. (formattan sonra)

noleafclover
06-06-2010, 11:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
311 mesaj

buradan nero nun kendi kaldırma aracını idirip onunla kaldır
http://www.nero.com/ena/downloads-nero9-tools-utilities.html#tab4
direk indirme linki de bu

kartal7
06-06-2010, 12:01   |  #4  
kartal7 avatarı
Yıllanmış Üye
380 mesaj

başlat/çalıştır/regedit/düzen/bul  nero yaz çıkan nero yazan kayıt defteri anahtarlarını sil. bunu tekrarlayarak nero anahtarları kalmadığından emin olduktan sonra  nero,yu internet bağlantını devre dışı bırakarak kur.internete bağlanarak orjinallik doğrulamasını yapıyor.  eğer olmazsa farklı antivürüslerle sistemi tarat. nero 7 kurulduktan sonra bilgisayar başlangıcına kendini ekliyor. bunu durdurmak için başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç     ve  başlat/çalıştır/msconfig/hizmetler burda onu durdurmalısınız durdurmazsan internete bağlanarak orjinallik doğrulamasını yapıyor.  orninal değilse vürüsler nero şirketi tarafından bilgisayarına gönderiliyor. kullanılan korsan  programlar internete bağlanınıp bilgisayara vürüs bulaştırma programın devre dışı kalmasına firmalar tarafından işlem yapılıyor onun için korsan kullandığın hiç bir programı internet aktifken çalıştırma ve kurma oyunlar dahil.

denizmavisi61
06-06-2010, 13:49   |  #5  
Yeni Üye
38 mesaj

arkadaşlar ben windows 7 kullanıyordum format attım xp yükledim ve ekran kartını filan driverlerini yükledim sonra intentee filan girdiğimde veya masaüstüdnde filan simgelr ve yazılar bozuk gibi yani bulanık gösteriyor bunun sebebi nedir sizce acil yardım edin arkadşlarım baktı uzaktan yardım ile onlarda öyle bir şey olmadı yani bozuk gözükmedi bu format attıktan sonra oldu acil yardım ARKADŞLAR CHIPDE YENİYİM NASIL KONU AÇOLDIĞINI BİLMEDİĞİM İÇN BURYA YAZDIM KUSRA BAKMAYIN