mrb nero da iso dosyasını cd ye nasıl yazdırabilirim? Bende xp cdsi yapmak için iso dosyası var elimde.
NERO DA İSO DOSYASI
dosyaya sağ tık yapıp birlikte aç dediğin zaman oradan nero burning room çıkar onu seç ve otomatik olarak o yazma ekranı gelir ileri diyeceksin yazma hızını ayarlayacaksın o kadar
bide .iso uzantısını .nrg yaparsan daha kolay olur tıkladın mı direk nero açılır
yapamadım tam açıklayarak anlatabilir misiniz?
efekeremyapamadım tam açıklayarak anlatabilir misiniz?İso dosyasını çift tıklarsanız Nero yazma seçenekleri çıkacaktır. Direkt yazdırabilirsiniz.
elimdeki cd iso dosyası çıkmadı normal cd içi boot lu xp cdsi ama ben bunu nasıl cd ye aktarabilirim ? neroda ?
Nero'yu açıp sağ taraftan Express kısmına geç
sonra resimdeki gibi kalıp tasarıyı seçip devam et
sonra bu ekranda yazdıracağın dosyası seç
son ekran da ise yazım hızını 24x yada 32x yapıp yazdırırsın.
selam arkadaşlar ya ben bir sorumnum var aslında sorun değilde bnm için işte birşey merak ettim
national geographic dijital fotoğrafçılık anlatımı var iso dosyası 483 mb ama bunu kalıp dosyasını
görüntüyü diske yazdırıyorum ama cd 2 mb yazdırdığını gösteriyor neden olabilir lütfen acil yardım
arkadaşım bence nero yerine poweriso programını denerse daha da kolay bi şekilde sonuç elde edebilirsin
bnde bugün vista kurdum uğraşamadı fazla yarın bakacam
poweriso nasıl bir program