windows movie makerden bi slayt yaptım dvd yada cd ye atmam gerek ama nero ne bu video yu nede başka bi video yu görmüyor sorunum ne acaba yardımcı olabilecek var mı?
nero hiç bir videoyu görmüyo
resim falan koyamaz mısın?
Öyle değil mesela yükleme esnasında açtığın pencere hani dosya açma diyalog kutusu çıkıyorya onun resmi
hangi formatta yazdırıyorsunuz yaptığını zişlemler nedir yaptığını zfilm hangi formatta kaydettiniz bira daha açarsanız bide arkadaş resim koyarmısın dediği yaptığın işlemlerde nerede hata çıktı onun remini çekip bu raya koyarsanız demek istiyor
Olay budur yani arkadaşlar
videoyu klasörden çıkartıp öyle gösterin ve oluşturduğunuz videonun uzuntısını ne yaptını zbakın orada desteklediği uzantılar var onlar olmazsa göremez
Bak orada dosya uzantısı yerinde .bup yazıyor(gariptir ki video yerine de vidyo yazıyor) senin videolarının türü bu değil muhtemelen oradan dosya uzantısını değiştir bir de öyle dene
nasıl değişcem dosya uzantısını
sen .bup yazan yere bas liste çıkar oradan değiştir
haa anladım da onu yapmıştım bende şaşırdım şünkü liste çıkmıyoo tek .bup .vob .ifo çıkıyoo başka bişey yok
Şimdi dikkat ettim de sen dvd uzantılı dosyalardan yeni bir dvd yapmayı seçmişsin "süper video cd" sine ya da "video cd" sine tıkla
çok saol kardeş yaptım şimdi cd yi yazım işlemini yapıyo tekrar tşkler