Selam sevgili arkadaşlar Vista 64 bit Ultimate indirdim alttaki resimlere bakarmısınız lütfen Nr 1 deki
partlardan çıkan böyle ben onu nero ile İmec yaptım sanırım doğrusu böyle ve Nr 2 deki imec i tekrar nero ile yaktırdım yani yazdırdım aşşağıda ikinci resimde nasıl yaptığım sanırım oda doğru ama malesef
yine Nr 1 deki gibi gözüküyor yazdırdığım CD nin içindeki yani aynen partlardan çıktığı Nr 1 deki gibi onuda yüklemek istiyorum PC boot olarak tanımıyor yani yükleyemiyorum acaba nerde hata yaptım Winrar ayarıda doğrumudur sizce lütfen yardımınızı rica ediyorum
Nero ile hep aynı hatayla karşılaşıyorum
Merhabalar,
Zaten partları açtığınızda bir imaj dosyası (.ISO) oluşturulacaktır. Bu NR1 dediğmiz dosya. Bunu sadece neroyla açıp yazdır demeniz yeterli olacaktır. Ancak 2. resimden sonraki aşamada nereye (hangi dvd/cd) yazıcıı ile yazacağınızı sorar orda makinanıza takılı olan cihazo seçmeniz gerekir. Imaj dosyası olanı seçmemelisiniz. Yoksa imajdan imaj oluşturursunuz NR2 gibi.
Eğer devamında yazıcıyı sormuyorsa Yazıcınız sorunlu demektir. yada yazıcı olarak görmüyordur.
heralde bunu demek istiyorsunuz deyilmi DVD+RW kullanıyorum
onun içinde sadece DVD yi seçiyorum doğru deyilmidir resim alttaki
Doğrudur burada dvd ki yazacak cihaz seçilmemiş bile olsa imajdan CD mi DVD mi ayrımını yapar.
Bu arada RW diske imaj basmıyorsunuz değil mi? Çünkü sonunu kapatmak denen bir kavram var sonunu kapatmadığı zaman boot etmeyebilir diye düşünüyorum. Sonunu kapatırsa da RW olarak kullanamazsınız.
Başka br önerim Nero Smart ile değil Nero Burning ile basmayı deneyiniz.
ISO dosyasının üzerine gelip sağ tuşa basınız birlikte aç kısmında NERO BURNING olacaktır yoksa gözat ta NERO klasörü içindeki Nero Burningi seçip devam edin ama önemli olan kısım yazdıracak cihaz seçimini gözden kaçırmayın. IMaj/DVD seçimini yapınız.