Program hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmıştır. Esnek, güvenilir ve kolay kullanımı yanında türkçe olması onu güçlü kılıyor.
Sistem gereksinimi: Pentium III 800, 128 Mb.Ram, Windows 98/ME/2000/XP/Vista.
Nero Premium Reloaded 7.10.1.0 Türkçe
- 1
- 2
MRHBA YA BU NERO YU KULLANIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ADAM GBİ CD LERİMİ YAZAMIYORUM,LAPTOP KULLANIYRM, AMA TÜM LAPTOPLARDA BYLE OLUYO,CD YAZMAK Bİ ZÜLÜM BİR SÜRÜ CD İSRAF OLUYO,NERO DA MİCROSOFT ENTERPRİSE 2007 VE NERONUN KENDİ SETUP INI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BANA SÜREKLİ BİTİŞ KAYDI YAPILAMADI DİE MSJ GELİYO NEDENİ NEDİR?BİRDE NEROYA ALTERNATİF DAHA TUTARLI BİR PROGRAM VAR MI TEŞEKKRLER..... SİRFY2004
Nerodan daha tutarlı bır program ne yazıkki yok.Ama vista kullanıyorsan kendı yazdırma programını kullanabılırsın
sirfy2004MRHBA YA BU NERO YU KULLANIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ADAM GBİ CD LERİMİ YAZAMIYORUM,LAPTOP KULLANIYRM, AMA TÜM LAPTOPLARDA BYLE OLUYO,CD YAZMAK Bİ ZÜLÜM BİR SÜRÜ CD İSRAF OLUYO,NERO DA MİCROSOFT ENTERPRİSE 2007 VE NERONUN KENDİ SETUP INI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BANA SÜREKLİ BİTİŞ KAYDI YAPILAMADI DİE MSJ GELİYO NEDENİ NEDİR?BİRDE NEROYA ALTERNATİF DAHA TUTARLI BİR PROGRAM VAR MI TEŞEKKRLER.....roxio nun win on cd si var bide onu dene
NTI CD&DVD Maker Programınıda es geçmeyein derim
aslında bide deepburner var. birkaç mb lık. sadece yazmak için ideal.
nero tek geçerim...
sorunsuz program...
asimileciTanıtım:
Program hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmıştır. Esnek, güvenilir ve kolay kullanımı yanında türkçe olması onu güçlüğ kılıyor.En düşük sistem gereksinimleri:
Pentium III 800 ve 128MB hafızaAnasayfa: www.nero.com
Boyutu: 181 mb.
İşletim sistemi: Windows 98/ME/2000/XP/Vista.
Download: ftp://ftp5.de.nero.com/software/ ... 8.5.0_trk_trial.exe
nero yeni sürüme güncellenmiştir
üyelerin bilgisine...
sirfy2004MRHBA YA BU NERO YU KULLANIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ADAM GBİ CD LERİMİ YAZAMIYORUM,LAPTOP KULLANIYRM, AMA TÜM LAPTOPLARDA BYLE OLUYO,CD YAZMAK Bİ ZÜLÜM BİR SÜRÜ CD İSRAF OLUYO,NERO DA MİCROSOFT ENTERPRİSE 2007 VE NERONUN KENDİ SETUP INI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BANA SÜREKLİ BİTİŞ KAYDI YAPILAMADI DİE MSJ GELİYO NEDENİ NEDİR?BİRDE NEROYA ALTERNATİF DAHA TUTARLI BİR PROGRAM VAR MI TEŞEKKRLER.....birçok kez neroda cd yazdırdım ama canımı sıkacak kadar sorun çıkarmadı bende yazdırırken yaptığın ayarlarla yada writerinla ilgili bir sorun olabilir mi?
yani dvd sini değiştirsin bence
laptopta içinde oldugu için medya seçiyodur büyük ihtimal yada ayarlarda sorun vardır
yani en az 256 mb. ram gerekli
512 de çok rahat çalışır
eğer tüm laptoplarda oluyorsa ya dediğiniz gibi ramde sorun var yada yapılan ayarlarda çünkü özelliklede 7sürümünde şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
nero da sorun yok zaten
ya medya tanıma sorunu var yada
sürücü bozuk atıyor
arkadaşlar bende nero sorun çıkarıyorudu (TOSHIBA SATALITE U200 PRO LAPTOP) ONU SİLDİM ACUTRUSTİCO SERİSİ VAR ONU KURDUM NEROYA FARK TAKIYOR BENDENS ÖLEMESİ
geçecen nero yu geçecek dünyada 1 tane daha yazılım yok
ustalar ben acemi kullanıcıyım.nero ile videolarımı vcd yapıyorum.fakat player piyasadaki cd leri kolay açarken benimkileri 5-6denemede açıyor.videolar mpeg1 formatında kayıtlı.zaten nero tekrar transkode ediyo.acaba bir yerde hatamı yapıyorum.teşekkürler
evet lite ve micro sürümleri de çıktı hemde türkçe
nero lite 7.9.6.0
nero micro 7.9.6.0
linkleri yeniliyorum bekleyin takipe dewam
kardeş linklerde sorun var güncelliyorum
bende Nero startsmart var bu program ile dvd yazabiilir yada kopyalıyabilirmiyim?
elbette her türlü işlemi yapabilirsin RapGangLife. " startsmart" tüm işlemleri gösteren menü ismidir.buradan yapacaklarına bakabilirsin.
bilmiyorum kopyalamayı denedğimde (dvd) kabul etmedi
- 1
- 2