merhabalar ben bu forma yeni üyenizim cd ye mp3lerimi yükleyip track olarak dinlemek istiyorum fakat çok ugraşmama rağmen başaramadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...
nero programı hakkında
arkadaşım yapman gereken şey şu neroda cd menüsünü aç mp3 diski veya cd si yarat ı seç açılan pencerede sağ taraftaki ekle yi tıkla ve pc deki kopyalayacağın müzikleri seç ve ekle sonra penceyi kapat ve yak ı tıkla devam et sol alttaki diskteki verileri doğrula seçeneği işaretli olsun sonra kopyalamayı başlat tabi başlatmadan önce boş cd yi yerleştirmeyi unutma
neroda müzik cd yada audio cd yarat diyiniz ve 15 şarkıyı çıkan tabloya atınız ileri yazdır dediginiz taktirde standart albüm cd si yapmış olacaksınız
sorun şu bende nero programı yok ben nero nerden yükleyebılırım denedım bır kaç yerden hep hata verıyor
neroya gerek aslında boş cd takın ve içini açın boş bi sayfa göreceksiniz sonra şarkılarınızı tutup bu sayfaya bırakın sol üst kısımda bu dosyaları cd ye yazın gibi bir seçenek var onu tıklayın ve yazdırma sihirbazıyla şarkılarınızı yazdırın işte bu kadar kolay gelsin
http://www.tamindir.com/search/dosya/nero buradan son sürümünü ve altarnatif rakiplerinin yazılımlarını bula bilirsiniz
arkadaşlar ben mp3leri track çevirmek istiyorum arabada çalışmıyor track olarak cd ye nasıl yazdırabilirim bunu anlatırmısınız?
zeynep hanım yukarda da anlattıgım gibi yaparsanız sorun unuz kalmaz
tekrar anlatayım eger kalıcı olarak degiştirecekseniz total vidio coverti kullana bilirsiniz
ancak trac albüm cd si yapacaksanızda
nero > adio cd yap > seçilmiş şarkıları boşluga atın >ileri >yaz
tşk ederım şuan nero yüklenıyor bakalım yapamazsam sizden tekrar yardım isterim :(
zeynep hanım özel mesajınıza bakın orda teferruatlı şekilde anlattım eger tekrar sorun yaşarsanız tekrar yardımcı olmaya çalışırım
NERO KURDUM AMA SUANDA SERİ NUMARASI İSTİYOR NERDEN BULABILIRIM
Aşağıdakiler yasaktır; bu tarz içeriği mesajlarınızla gönderemez ya da imzanızda bulunduramazsınız:
HACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek