goldenturk sormuş:
Nero-7.2.7.0 cd yakıcı programı vista bilgisayarıma kurdum. Ama neronun bu sürümü vistayla uyumlu olmadığından bir hata oldu ve kurulum tamamlanamadı. Buna rağmen denetim masasından program ekle kaldırla ilgili bölümde neronun kurulu olduğu gözüküyordu. Kaldırmak istedim. Her seferinde kaldırma işleminin yarısında ...da önemli hata diye uyarı yazdı ekranımda. Sonra neronun vistayla uyumlu versiyonu Nero-8.2.8.0 ı yüklemek istediğimde ise pcnizde zaten nero yüklü öncelikle onu kaldırmanız gerekli gibi bir şeyler yazdı. Programın set up'ından, program yöneticlerini kullanarak kaldırmaya çalıştım yinede olmadı. Program files dan nero klosörünü sildim tamamen. Yinede denetim masasında nero yüklü gözüküyor ve hala Nero-8.2.8.0 ı yükleyemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek çare format mı acaba? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Dizüstü Bilgisayar
2.0 işlemci
Çift Çekirdek
1022 MB RAM
32 bit İşletim Sistemi
Vista Home Premium
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; NeoDownloader Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 3.5.21022)