neroyu nasil silebilirim

gurcues
27-07-2008, 20:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

slm arkadslar araniza yeni katildim. buradaki arkadslardan ve abilerden bir sorunum hakkinda acil yardim bekliyorum. bende neronun 7 sürümü vardi bir hata verdi sildim yenisini indirdim. buraya kadar hersey normal indirdigim nero7 ultra imis  silmek istedim silinmiyor. sistemde gözüküyor ama silinmiyor 8 indirmek isteyince eskisini sil diyo 7 dede zaten var diyor. tune up denedim silindi dedi ama halen duruyor bana acil bir yol tesekkürler..

Kapalı Hesap (53751)
27-07-2008, 20:26   |  #2  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

http://www.nero.com/eng/support-nero7-tools-utilities.html

Linkteki Nero Clean Tool'u bir dene bakalım...

gurcues
27-07-2008, 21:01   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

coskun abi cok sagol ise yaradi 1.5 aydan belli denemdegim yol kalamsiken 2 dakkada olayi cözdün cok sagol..

Fatih_ARMAĞAN
27-07-2008, 21:05   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

silemediğiniz nero sürümünü tekrar kurun kurulum sırasında seçeneklerden onarmayı seçin seçenek yoki se normal şekilde nero 7 yi kurun.. kurulum bitince pc nizi yeniden başlatın..

vedaha sonra program ekle kaldır seçeneklerinden rahatlıkla kaldırabilirsiniz...   sonrasından istediğiniz sürümü tekrar yükleyin...

kolay gelsin..

Kapalı Hesap (53751)
27-07-2008, 21:05   |  #5  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj
gurcues
coskun abi cok sagol ise yaradi 1.5 aydan belli denemdegim yol kalamsiken 2 dakkada olayi cözdün cok sagol..
Eyvallah gurcues aslında teşekkür edenlere böyle yanıt yazmıyorum boş yere mesaj kasmamak için ama o kadar içten teşekkür etmişsin ki yazmak zorunda kaldım sorununun çözüldüğüne sevindim bu arada aramıza hoşgeldin inşallah sende benim gibi bağımlı olursun hem yardım alır hemde yardımcı olursun...

gurcues
27-07-2008, 21:12   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj
sakarboy
silemediğiniz nero sürümünü tekrar kurun kurulum sırasında seçeneklerden onarmayı seçin seçenek yoki se normal şekilde nero 7 yi kurun.. kurulum bitince pc nizi yeniden başlatın..

vedaha sonra program ekle kaldır seçeneklerinden rahatlıkla kaldırabilirsiniz...   sonrasından istediğiniz sürümü tekrar yükleyin...

kolay gelsin..

tavsiyelerin icin tesekkürler sakarboy sorun cözüldü ilgilendigin icin sagol.devamli beni rahatsiz eden bu olay buraya gelismle kayboldu artik burdan cikmam herhalde..

gurcues
27-07-2008, 21:14   |  #7  
OP Taze Üye
4 mesaj

coskun abi daha simdiden bagimlisi oldum bile elimden bir sey gelirse sevinirim..