Arkadaşlar vista home premium masaüstü bilgisayarım var. Nero 7 kurulu idi. Ancak şimdi 8'i kurmak istiyorum. Ancak denetim masasına girip nero 7'yi kaldırmak istediğimde ' Shellmanager veritabanı bozulmuş veya eksik' şeklinde bir uyarı veriyor ve nero 7'yi kaldırmıyor. Nero 8'den vazgeçtim nero 7'yi de çalıştıramıyorum. Sorunun çözümü konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Neroyu sistemden kaldıramıyorum
Direk nero 8i kurmayı deneyin o zaman zaten kendisi nero 7 yi bulup kaldıracaktır.
Yada nero 7 yi bastan kurun saglıklı bir biçimde sonra tekrar kaldırmayı deneyin.
eyvallah kardeş bi deneyelim bakalım...
BOOMFUNKMCSÇok teşekkür ederim. Ccleaner sayesinde nero 7'yi kaldırıp nero 8'i kurdum. Fakat bu kez de nero 8'i açamıyorum. Açmak istediğimde 'runtime error' başlığı altında 'This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more ınformatıon.' diyor. yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba??
nero farklı bir program.program ekle/kaldırdan tamamiyle kaldırılmıyo maalesef.tamamen kaldırmak için özel programlar kullanmak gerekir."your uninstaller" programıyla kaldırın.pc de neronun artık dosyaları varsa onlarıda temizleyin.temizlenmeyen dosya olursa "unlocker" programıyla temizleyebilirsiniz."cleaner" ile temizleme ve kayıt defterini düzenleyn.pc nerodan tamamiyle temizlensin..hatta regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)da nero var mı ona da bakın.siz pc de nerodan artık bırakmadıktan sonra tekrar kurma veya yükleme sorunu olmaması lazım.