İşlemci intel core 2 duo
ekran kartı nvidia geforce gt 9800 dü.sadece bunları alsam oyunları kaldırırmı
İşlemci intel core 2 duo
ekran kartı nvidia geforce gt 9800 dü.sadece bunları alsam oyunları kaldırırmı
Yeni olarak alınmaz artık bu parçalar yeni oyunları tatmin edici seviyede oynamak istiyorsan yeni sistem toplamalısın buda yaklaşık 1.500tl tutar iyi bir pc :) .
9800 GT sağlam karttır 2008 yılında GTA IV ilk çıktığı zaman bilgisayar toplamıştım
Zotac 9800GTX+
MSi P45 Neo
4 GB Ram ozaman topladığım sistem beni 2012 yılına kadar idare etti yani diyeceğim şuki 9800 serisi sağlamdır battlefield 3 gibi oyunları 1920x1080 high ayarda oynarsın alırsan
Rahmetli 7600GTX i hatırlattı.Crysis 1 çıktığında optimizesi kötüydü updatelerle toparladıydı ben nerden bileyim update yaş kaç sanki.1024x768 mediumdaymış.Ses o kadar titriyordu ki.Hoparlörü kontrol ettim.Sonra 800x600 low da açtım.O kadar oynadık ilk yaratıkta eueueueuzıırrrrreueue sesleri çıktı.Korktum sildim :DWitcher 2 de kart konusmaya calısıyor oo oo o o o oyyy belimmmm :
9800 GT sağlam karttır 2008 yılında GTA IV ilk çıktığı zaman bilgisayar toplamıştımAbartma arkadaşım 9800gt bf3 high detayda 20 küsür fps veriyor 1920x1080 gtx de devasa fark yaratmaz tamam iyi kartda full hd de çoğu oyunda yamuluyor tek tek denedim alayını üst seviye bir karta yatırım yapılmalı hem arkadaşın cpu da cok kuvvetli değil full hd bf3 de fps berbat olur ben quad q9300 ile denediğim halde cok zorlanıyor dual core lada denedim oynanabilir değil :) haa 1280x1024 gibi bir ayarda oynatırmı oynatır .Zotac 9800GTX+
MSi P45 Neo
4 GB Ram ozaman topladığım sistem beni 2012 yılına kadar idare etti yani diyeceğim şuki 9800 serisi sağlamdır battlefield 3 gibi oyunları 1920x1080 high ayarda oynarsın alı
Abartma arkadaşım 9800gt bf3 high detayda 20 küsür fps veriyor 1920x1080 gtx de devasa fark yaratmaz tamam iyi kartda full hd de çoğu oyunda yamuluyor tek tek denedim alayını üst seviye bir karta yatırım yapılmalı hem arkadaşın cpu da cok kuvvetli değil full hd bf3 de fps berbat olur ben quad q9300 ile denediğim halde cok zorlanıyor dual core lada denedim oynanabilir değil :) haa 1280x1024 gibi bir ayarda oynatırmı oynatır .ZOTAC 9800 GTX+ Ekran kartıyla Battlefield 3 ü 1920X1080 High ayarda AA 2x de çok akıcı bir şekilde oynadım zamanında .
2 sinin karşılaştırmalarına dün bakmıştım hatta gtx 460 lada karşılaştırdım bad company 2 full hd de 25 fps verebilmiş bu bana göre akıcı lık sağlıyacak bir değer değildir ben bf3 ful hd için o kartı tavsiye etmem size akıcı gelen bana gelmeye bilir :) benim tavsiyem daha üst seviye kartlar alınması yönünde ölü yatırım olur 9800 serisi bence tabi yeni kartlar alınamıyorsa tercih edilebilir ona bir sözüm yok.
Dostum full hd için o kart önerilmez 1920x1080 high diyosun foto koy diyeceğim şimi ancak muhtemelen cekmemişsindir bencmarklarda bad company 2 de bile 26 fps vermiş kart neyse artık arkadaş ın bütçeye o uygun geliyorsa alsın ne diyim ben olsam full hd için daha üst seviye kart almaya bakarım gelecek açısından benim elimdeki kart da yabana atılacak bir kart değil 360tl verdim zamanında buna (9800 zotac) cıktığında bf3 1920x1080 high 20 küsür fps vermekte ancak boderlands 2 felan oynatabiliyor hakkını yemiyim ama devri bitti benim düşüncem bu yöndedir iyi akşamlar ....Not konu sahinide konusuna uğramıyor boşa tartışıyoruz :D.
Dostum full hd için o kart önerilmez 1920x1080 high diyosun foto koy diyeceğim şimi ancak muhtemelen cekmemişsindir bencmarklarda bad company 2 de bile 26 fps vermiş kart neyse artık arkadaş ın bütçeye o uygun geliyorsa alsın ne diyim ben olsam full hd için daha üst seviye kart almaya bakarım gelecek açısından benim elimdeki kart da yabana atılacak bir kart değil 360tl verdim zamanında buna (9800 zotac) cıktığında bf3 1920x1080 high 20 küsür fps vermekte ancak boderlands 2 felan oynatabiliyor hakkını yemiyim ama devri bitti benim düşüncem bu yöndedir iyi akşamlar ....Not konu sahinide konusuna uğramıyor boşa tartışıyoruz :D.Bende battlefield 2 oynardım zamanında,25 fpsden fazla veriyordu ama,Benchmarklarda antialiasing,Anistropic filteringi sona dayıyorlar,ondan fps düşüyor olabilir. Neyse yinede haklısın,9800 dx10 ve eski bir kart,Yeni nesil almakta fayda var.
tabikide eski bir kart ama şimdi ona eşdeğer kart gtx 660 oluyor sanırıYok dostum gtx 660 cok daha üstün bir kart onuda kullandım 9800gt serisi ile kıyaslamanaz http://www.hwcompare.com/13423/g ... vs-geforce-gtx-660/
Bende battlefield 2 oynardım zamanında,25 fpsden fazla veriyordu ama,Benchmarklarda antialiasing,Anistropic filteringi sona dayıyorlar,ondan fps düşüyor olabilir. Neyse yinede haklısın,9800 dx10 ve eski bir kart,Yeni nesil almakta fayda var.Evet haklısın o ayarlar cok fps yiyor mesela bende fallout new vegas da aa yı felan kapatınca 40/60 fps vermekte 9800gt ancak aa yı ac 20 küsür fps gerçi oyunda sorunlu nvidia da sağlıklı calıstıramadım bu motora sahip oyunları elder scroll serisi fallout 3 vs motor facia bazı oyunlardada aa pek fark etmiyor bf3 de devasa fark yaratmıyor acık kapalı oyundan oyuna değişiyor .
Son Düzenleme: okinkurt ~ 26 Ağustos 2013 20:37