The_Last_Mohican sormuş:
Bilgisayarı iki kullanıcı ayrı hesaplarda kullanıyoruz, iki hesapta sistem yöneticisi şeklinde ayarlı.... Heaplardan biri benim kullandığım; şifreli diğer hesaptan dosyalarıma erişimde kapalı, firefox 2.11 internet tarayıcısı kullanıyordum, bu tarayıcı diğer hesaptan hatalı bir şekilde kaldırılmış internet explorer 7.0 ve beraberinde gelen güncellemelerin tamamı yüklenmiş.... Ekran kartı Ati olduğundan catalyst control center Net FrameWork 2.0 ile çalışıyor.... Hatalı yükleme ve bilinçsiz güncelleme yüzünden Net Framework 2.0 programı artık çalışmaz duruma gelmiş ve hata veriyor.... Aynı zamanda bu güncellemeyi program ekle kaldır ile onarmaya çalıştığımda ya da kaldırmaya çalıştığımda hata veriyor ve işlemi yarıda kesiyor.... Güvenli moddan kaldırmayı denedim aynı hata ile karşılaştım.... Yeniden üzerine yükleme yaptım aynı hata ile karşılaştım, sistem geri yükleme ile de düzeltemedim, Ati Catalyst Control Center 'ı ve sürücüleri tamamen kaldırıp framework 'u kaldırmayı denedim yine olmadı, format atmadan bu sorunu düzeltmenin başka bir yolu varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim....
Saygılarımla
The_Last_MOhican
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Anakart : Gigabyte S3 G socket Am2 Nwidia Nforce 4 chipsets 6100 S onboard grafik işlemcili SLI destekli
Ekran Kartı : Shappire bye Ati x1650 Pro 512 mb 400 mhz internal dac
Harddisk : Western Digital 160 gb sataII 7200 rpm 8 mb cache
İşlemci : Amd Athlon 64 X2 3800+ (Hyper Transport 2.0) 2000 mhz Firs Side Bus (Fsb) 2 X 512 kb L2 cache
core 0 mbs (memory bus speed) 333 mhz
core 1 mbs 333 mhz
2011 mhz current speed
Ramler ;
Slot 1 : Kingstone 512 mb 667 mhz ddr2 128 bit
Slot 2 : Twinmoss 512 mb 667 mhz ddr2 128 bit
* Ram ler ; Dual Channel 128 bit modunda çalışıyorlar
* Bilgisayar Easy Tune 5 ile % 7 overclock ile çalışıyor...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; SU 3.011; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1)