.net framework 3.5 yüklediğimizde microsfot updateden .net framawork 3, .net framework 2 , .net framework 1'de ekle kaldırda yüklenmiş görünüyor bunları ayriyetten yüklemesinine gerek varmıydı .net framework 3.5 içinde bunlar yokmu?
.net framework
bu uğraştıklarım hep catalyst 9.8 için ilk önce 9.8 yükledim .net framawork 2 istedi bende yükledim sonra başka bişi dedi yine açılmadı bende hepsini yükledim yine açılmadı catalsty 9.8 yenden kurdum sonra catalyst açıldı şimdide size sorduğum 3.5 içinde microsoft 2 ve 3 var dediğinden kaldırmak istedim ve size sordum şimdi kaldırıyordum 1 ve 1.1 hotfix onu kaldırdım sonra 2 ye geldi bu hatayı verdi anlamadığım 3.5 içinde 2 yokmu yada hepsini siliyim sonra 3.5 yükleyim dicem belki açılır ama silemiyorum gördüğünüz hatayı veriyor ne yapayım anlamadım?
elektrollit kardeş.öncelikle net framework 3.5 içinde alt sürümler olmayabilir.çünkü adamlar 1.0 2.0 gibi sürümler yapmışar.daha sonrada son ek ve güncelleştirmeleri içeren 3.5 i çıkarmışlar.yani sana diyeceğim bunlar birbiriyel entere çalışıyor olabilirle.o yüzden kaldırırken hata verir veya kalkmayabilir diye düşünüyorum.kaldırma çünkü onlarda sistemin bir parçasıdırlar.sorun çıkabilir ilerde.