2 gündür internetimde acaip bi yavaşlık var sistem temizliği yapsam bile devam ediyor.7 mb lık dosya için 1 saat download süresi gösteriyor intenet explorer indirme aracı.Windows XP Home Edition kullanıyorum sorunu nasıl çözerin .bu sorun benim bilgisayarımdan dolayımı yoksa ttnetten dolayımı.
net yavaşlığı
Ayrıntı ayrıntı lazım neden demeyin ağınızı x bir bilgisyar/bilgisayarlar ile paylaşıyormusunuz kablolu modemmi kablosuz modemi mi kullanıyorsunuz kablosuz ise şifrelemesi iyi mi şifreyi değiştirip yeniden deneyin yada modem den uzakta mısınız örneğin arada 2-3 oda varsa yavaşlayabilir modemin konumu nerde diğer cihazlardan etkileniyor olbilir en önemlisi ttnet kullanıyorsanız ve 8 mbps kampanyasından faydalandıysanız 15 gb ı geçip geçmediğine dikkat edin ve arka planda çalışan update varsa örneğin svc pack yüklenmesi donanım güncellemesi gibi bunları kontrol edin
8mbps kampanyasında değilim kotalıdayım standart 4gb, kablolu modem.
Bu günlerde gerçek anlamda nette bir yawaşlık war...8mps için alt yapı çalışması falan fistan diye düşündüm en başta ama herifler 2-3 aydır altından girip üstünden çıktılar...ben antalya'da yaşıyorum oturduğum bölgede net bazen çok hızlı oluyor...bazen arkadaşın dediği gibi 2 mb dosyayı 1 saat olmasada yarım saatte indirdiği oluyor... şu 3G olayını ttnet'in şuan ki 1 mps limitsiz kampanyasına (fiyat bazında) yakın bir kampanya ile satışa sunan bir operatör olursa gözümü bile kırpmadan hem ew telefonunu hem adsl'i iptal ettiririm...ama ne yazık ki onu yapacak babayiğitte çıkacağını sanmıyorum....