1mb limitsizden net4 paketine geçtim ama hala 1 mb olarak gösterior dowload yaparken 174 kn indiriyor sebebi nedir tşkler
net4 paket
Oturduğun yer 8 Mbps desteklemiyor olabilir. Ayrıca 8 Mbps'ye kadar deniliyor zaten 8 Mbps ile indirecek diye garanti birşey yok. İndirdiğin server'dan da olabilir.
Bulunduğun bölgeyle alakalı olabilir.Bölgen neyi destekliyorsa o hızı kullanırsın.İstediğin kadar artır...
çok tşk ederim bide limitsiz tarifeydekn baya bi dowload yaptım şimdi kotalıdayım bi sorun olur mu
Önceki tarifeden yaptığın downloadların etki edeceğini zannetmiyorum. Şimdi limitin 4 Gb. Her aştığın 1 gb için fazladan 10 lira ödeyeceksin. Örnek olarak 6 gb kullandın diyelim. Yani kotayı 2 gb aşmış oldun. Net4 paketinin standart fiyatı 29 tl+20 lira da aşım ücreti 49 tl gelecektir faturaya. Ama diyelim ki 10 gb aştın. O zaman böyle bir hesaplama olmayacak ve 60 tl gelecektir. Bunun nedeni limitli paket fiyatlarının, limitsiz paket fiyatlarını geçemeyecek olması. Sonuçta 30 gb da harcasan 60 tl gelecek. Bu arada 15 gb tan sonra internet hızın 512 kbit e düşer.
Hız düşmez Mert o hız düşmesi NETLIMITSIZ paketine sahip olanlar için geçerli. Gerçi bende NETLIMITSIZ var kota 112 GB ama hala download hızı 800 kb felan :)
Arkadaşta NETLIMITSIZ kullanıyor 60 GB+ oldu onunda hızı hala 700-800 kb :)
Anlamadım TTNet'in işini :)
Aylık ücret 29,90 TL
Kota aşımında GB başına ücret 9,90 TL
Kota 6 GB'nin üzerine çıkarsa 50 GB'de olsa 61,25 TL ödersin.
Biliyorum hatanı düzeltmek için değil zaten net olsun diye yazdım :)
arkadaşlar benim başımdan geçen i anlatayım
netlimitsiz kullanıyorum kotayı daha birkaç megabayt geçmiştik internet sürekli kesiliyordu bizde hatlarda sorun vardır diye ttneti aradık sorun çözülmediği gibi hızımızda 512kb düştü sonra tekrar aradık hızımız düştü dedik onlarda tarife gereği 15gb geçince hızınız düşecek dediler daha önce de kotayı aştık ama düşmedi dedik onlarda bundan sonra düşecek dediler
meğer sorun kablodaymış eğer ttneti aramazaydık onlarda kotayı aştığımızı anlamazlardı şimdi yeni aya girdik bekliyorum hızın tekrar kendi kendine 8mbit olmasını ancak pek umutlu değilim ttneti aramadan hızım eski haline döneceğini sanmıyorum
burdan alacağınız ders eğer kotayı aştıysanız ttneti ararken 2 kere düşünün.
arkadaşlar benim başımdan geçen i anlatayımsorun ttnette değil sorun kullandığınız santralle alakalı 15 gb geçtigin zaman otomatik düşer bu arada hangi bölgedesiniznetlimitsiz kullanıyorum kotayı daha birkaç megabayt geçmiştik internet sürekli kesiliyordu bizde hatlarda sorun vardır diye ttneti aradık sorun çözülmediği gibi hızımızda 512kb düştü sonra tekrar aradık hızımız düştü dedik onlarda tarife gereği 15gb geçince hızınız düşecek dediler daha önce de kotayı aştık ama düşmedi dedik onlarda bundan sonra düşecek dediler
meğer sorun kablodaymış eğer ttneti aramazaydık onlarda kotayı aştığımızı anlamazlardı şimdi yeni aya girdik bekliyorum hızın tekrar kendi kendine 8mbit olmasını ancak pek umutlu değilim ttneti aramadan hızım eski haline döneceğini sanmıyorumburdan alacağınız ders eğer kotayı aştıysanız ttneti ararken 2 kere düşünün.
Semih bende 112 GB şuanda hız hala 800-900 kb'lerde :) Arkadaşta aynı şekilde :) Kuzenimde aynı şekilde :) hepimiz aynı şehirdeyiz semt arası en fazla 7-8 km var :)
sorun ttnette değil sorun kullandığınız santralle alakalı 15 gb geçtigin zaman otomatik düşer bu arada hangi böotomatik düştüğü filan yok yakaladıklarının hızını kesiyorlar yeni aya girdik saat 9 a geliyor bağlantımı eski haline gelmedi otomatik olsa tekrar 8mbit olması gerekirdi.
Zaten adam gibi hizmet vermiyorlar bırakda istisna olalım zaten bi ara çok korkmuştum 15 GB+ olunca 512 Kbps olacak diye bi deniyim dedim 15 oldu bişey yok 20 oldu bişey yok 30 oldu bişey yok amaaan dedim bi asıldım kotaya dün 113 GB'de son buldu :D