NetBalancer [26.08.2011]

CHIP Online
26-08-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İndirme yöneticiniz veya torrent istemciniz, internetten dev dosyalar indirirken bile internette kolaylıkla dolaşın. NetBalancer ile bu programların önceliğini düşürebilirsiniz.NetBalancer, Windows XP/2003/Vista/7 için trafik denetimi ve izleme yazılımıdır. 32bit ve 64bit sürümleri bulunmaktadır.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

İndirme yöneticiniz veya torrent istemciniz, internetten dev dosyalar indirirken bile internette kolaylıkla dolaşın. NetBalancer ile bu programların önceliğini düşürebilirsiniz.NetBalancer, Windows XP/2003/Vista/7 için trafik denetimi ve izleme yazılımıdır. 32bit ve 64bit sürümleri bulunmaktadır.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumNetBalancer ile indirme ve gönderme aktarım oranlarını herhangi bir uygulama için önceliklendirebilir, internet trafiğini izleyebilirsiniz.NetBalancer, 2009'da tanıtıldığından beri birçok yeni özellik eklenmiştir:Herhangi bir işlem için indirme ve gönderme önceliklerini ayarlayın.
Her ağ bağdaştırıcısı için öncelikleri ve kısıtlamaları ayrı ayarlayın.
Detaylı ağ trafiği kuralları ayarlayın.
Yerel ağ bilgisayarlarını gruplandırın ve trafiği aynı anda dengeleyin.
Tüm ayarlarınızı ve önceliklerinizi bir parola ile koruyarak izinsiz değişiklikleri engelleyin.
Ve çok daha fazlası...
SeriousBit, sadece Giveaway of the Day kullanıcılarına özel, tüm ürünlerinde yüzde 40 indirim ve NetBalancer için yüzde 70 indirim sağlamaktadır (güncellemeler ve ticari kullanım hakkıyla beraber). İndirimleri alabilmek için sipariş sayfasını ziyaret edin, istediğiniz bir ürünü seçin ve GAOTD kodunu girin.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: NetBalancer