Netbook'da programları kullanamıyorum

ertanderin
01-01-2010, 01:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar ASUS EEE 1001 HA Modeli Netbook aldım. Windows 7 Starter ile gelenlerden. Ekran küçük olduğundan bazı programların alt kısımlarını göremiyorum ve doğal olarak kullanamıyorum. Çözünürlük de daha fazla küçülmüyor. Ancak bi Netbookda fareyi en alta getirdiğimde ekranın kayıp pencerenin altını gösterdiğini görmüştüm. Yani daha yüksek çözünürlüklere ayarlanabiliyordu fakat ekranın bir bölümü gözüküyodu fareyi alta kaydırınca altı gözüküyodu. üste kaydırınca da tekrar üstü gözüküyordu. Ben ne yapabilirim program penceresi yarım gözüküyor ve kullanamıyorum ekrana sığmıyor :)

yucell
01-01-2010, 02:12   |  #2  
Üye
63 mesaj

ekran kartı driverinle ilgili bir problem olabailir driver i sil bastan kurmayı dene olmassa nvidia kontrol panel veya catalist control center den ayarlar yapmaya çalıs

ertanderin
02-01-2010, 17:41   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

yok abi çözünürlüğü 1024*600 den fazla yükseltemiyorum acaba bi program felan mı kurmam gerekiyo yoksa windows 7 starter o yüzden mi olmuyor anlayamadım... aynı sorunu yaşayan yok mu... ben istiyorum ki çözünürlüğü yükselteyim ekrana sığmasa bile fare ile alta inince görüntü kaysın altını göreyim üste gidince de ekran kaysın üstü göreyim böyle bi özellik görmüştüm ben bi netbookda...