Başlıklar da dolaştım biraz ama benzer bir konu bulamadım. Acer netbookda aldığımda recovery yaparsanız iyi olur demişlerdi. Acer eRecovery Management diye bir program var orada "Fabrika Varsayılan Diski Oluştur" yazıyor. Sanırım buradan yapacağım ama DVD istiyor. Netbookda doğal olarak DVD sürücüsü yok. USB ya da harici diski de kabul etmedi. Şimdi benim mutlaka harici bir DVD bulup bunda mı bu işlemi yapmam gerekli. Yoksa başka bir çözümü var mı?
Netbook da recovery
Dvd istiyorsa Dvd takmalsınız.
Ben hiç netbook a recovery yapmadığım için bilmiyorum :(
Dvd i takacak bir yer olmadığından ben de yapamadım :D Artık harici bulmam lazım sanırım bir yerlerden
bende win7 starter kurulu. zaten recovery i aldıktan sonra ubuntu netbook remix kuracağım. ama dediler mutlaka kullanmadan önce recovery i al
Olmadı maalesef. Ya da ben beceremedim. DVD yazıcı oluşturdum ama gene de sürücüye DVD takın diyor. Öncesinde sürücü de görmüyordu. Sanal sürücüyü gördüm ama boş DVD takın dedi
TBCMagic bugün benim doğum günüm ve sen dünden beri bana bir çok hediye verdin dostum :) çok sağol
özel mesajlada tesekkur etmiştim buradanda tesekkurümü birkez daha iletmek istedim..''32bit windows'' diye başlayan işlemleri yaptım ve cözüldü .bende ayrıca harddisk de kilitliydi .bios a girdikten sonra onuda cözdüm..(servis 120$ istemişti)
teşekkurler...