Arkadaşlar exper style netbooka sahibim format atmam gerekiyor fakat herhangı bır sekılde boot edemıyorum 1 tb hdd var oradan atayım dedım pc acılısda gormedı flashdan atayım dedım boot ettıkten sonra boot infailed gıbısınden bı hata verdı sıkıntıdan gecenın bu saatı actım cıhazı bıde ne goreyım uzerınde onboard hdd var zaten 8gb ydı bana yardımcı olun arkadaslar nasıl atarım ben bu bas belasına formatı bu arada cıhaz hedıye yoksa casperın herhangı bır modelıne kesınlıkle kendı paramla sahıp olmak ıstemem
netbook format :(
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım orada belirtilen programı format atacagım netbookuamı kurmam gerekıyor sayet oyleyse zaten cihaz açılmıyor.
Recep bey teşekkürler çok güzel bir anlatım paylaşmışsınız.
[url=../kisisel/75741/]@sametB[/url] Recep beyin açıklamalı bir şekilde anlattığı yöntemle bir usb boot diski oluşturup sorunu çözebilirsiniz. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Style ile birlikte gelen bir image diski olması gerekiyor. Eğer bu diske sahipseniz oluşturacağınız boot diski bu image üzerinden yapmanızı tavsiye ederim. Benim bu işlemleri yapacak kadar zamanım ve bilgim olmadığı için yetkili bir exper teknik servisine gidip style'ıma image atmalarını istedim, ücretsiz olarak bu işlemi gerçekleştirdiler. Umarım probleminiz yakın zamanda çözülür.
exper'mi casper mı anlamadım