Merhaba, Seçim yapamadığım cihazlar ayrıca 700 TL yi geçmeyecek şekilde başka netbook tavsiyeleriniz olursa beklerim.
Önce Linklerden özelliklere bir bakın :
Casper : TIKLA minibook
Acer : TIKLA ao532h
Samsung: TIKLA n150
Mobee : TIKLA s CW001
Şu kriterlere göre eleme de bana yardımcı olabilecek kişiler yardım edebilir mi ?
Önemliden başlayalım :
1-) Pil ömrü : Film vb. gibi pil tüketen zamanlarda 4-6 saat arası, durağan zamanlarda 6 saatten fazla pil ömrü olabilecek
2-) Ben bir programcıyım ve : SQL Server, Visual Studio, Netbeans vb. gibi programlama veya tasarım araçlarını kaldırabilecek mi ?
3-) Isınma : En nefret ettiğim şeydir, mesala filmin ortasında aşırı ısınmadan kapanmayacak birşey arıyorum veya temmuz ayında izmirin sıcağında :)
4-) Video oynatma becerisi : takılmadan, video izleyip durdurup başka bi işimi hallettikten sonra(cihazda) tekrar devam ederken kasmayacak şekilde rahat işimi görecek cihaz ?
Açıkçası mobee yi 270 olan işlemcisi yüzünden eleyecek gibiyim free dos iştahımı kabartmıştı ancak 450 işlemciler yukardaki 4 maddeyi daha iyi uyguluyor olmalı. Casper'a karşı ise bi paniğim var, nerde bi casper cihazı görsem ya hantaldır, ya bi parçası elbet bozulur. O yüzden onuda eledi gibiyim ayrıca bluetooth da elememe sebepti :) Ama yine de bir de sahip olanlara veya yeterli bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Günler<