Merhaba arkadaşlar,
Bir netbook almayı düşünüyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller nelerdir. Birde benim seçme yaptıklarım var hangilerini önerirsiniz.
Öncelikle aradığım olmassa olmaz özellikler
* 2 GB ram veya üstü ( En az 1066 Mhz - öncelikli aradığım 1300 Mhz )
* 6 hücreli batarya veya üstü ( 6 dan sonra sanırım tek 9 var fiyat ve saat nekadar fark eder )
Geri kalan özellikler hemen hemen hepsinde aynı ( uçurum bir fiyat farkı yok ise )
Bakdığım netbooklar ise
HP Mini - 210 serisi | Samsung N150 serisi
Fiyat aralığım max. 800 TL ( K.D.V Dahil )
Yardımcı olursanız çok sevirim.
Şimdiden teşekkürler
Netbook Tavsiyeleriniz nelerdir?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
OP Taze Üye
7 mesaj
Kimsenin bir tavsiyesi yokmu yaww :S
evet n150 serisi çok sattıı ama okadar uçmana gerek yok fiyat konusunda netbooklarda bu n450 işlemcili asus her şekilde işini görücektir 400 lirada cebinde kalır
OP Taze Üye
7 mesaj
evet n150 serisi çok sattıı ama okadar uçmana gerek yok fiyat konusunda netbooklarda bu n450 işlemcili asus her şekilde işini görücektir 400 lirada cebinde kalırusta bana tam zıt gitmissin :D ben diyorumki en az 2 gb olsun ram (1066 ve 1333 mhz ) senın gosterdıgı 1 gb :D ben dıyom 6 cell olsun senın gosterdıgın 3 cell :D 800 e kadar bır bılgısayar aruıyprum acıl bısey bulun :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
O fiyata netbook yerine notebook al bi zahmet :)
Datron PL3
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 26 Ekim 2010 15:40
OP Taze Üye
7 mesaj
O fiyata netbook yerine notebook al bi zahmet :)notebook var zaten ben netbook ıstıyorum ısdedıgım zaman yanımda olacak felan fılan ısde netbook onerın varsa alıyım kardes :D
Datron PL3
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Samsung ve Asus'a öneriyorum o kadar :)
Netbook hakkında fikrim yok.
OP Taze Üye
7 mesaj
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Elden : Gold Bilgisayar, Exa Bilgisayar, Media Markt.
Aklıma gelirse yazarım yine :)
Taze Üye
2 mesaj
Asus Eee Pc 1015PEM-WHI014S Intel Atom Dual Core N550 1.5GHZ 2GB 250GB 10" Netbook Bilgisayar
tam senin aradığın netbook.hepsiburada da mevcut.şu an piyasanın en iyisi diyebilirim.
usta bana tam zıt gitmissin :D ben diyorumki en az 2 gb olsun ram (1066 ve 1333 mhz ) senın gosterdıgı 1 gb :D ben dıyom 6 cell olsun senın gosterdıgın 3 cell :D 800 e kadar bır bılgısayar aruıyprum acıl bısey bulun :benim söylediğim ürün 400 lira civarında sen 800 lük bakıyosun 40 $ bi ram alabilirsin hertülür daha avantajlı oluyoo yada şu ürünlere bakıcaksın mhz netbooklar yada ram olarak çok fark etmez önemli olan işlemcidirhttp://www.pcdepo.com/asp/produc ... -320GB-11-6-KIRMIZI