merhaba dostlar..öncelikle belirmek istediklerim 8mpbs hızda sınırsız ttnet abonesiyim.ben yaklasık 2-3 yıldır bu abonelikteyim. hiçbir sorunum yoktu bu ay'a kadar.sorunum şudur ki dostlarım:
8mpbs ile indirme hızım 1200 iken simdi 100kb ile zor indiriyorum.videolar direk dolardı simdi dolmuyor.ve hd kalitesiyle izleyemiyorum artk.acaba sorun pcdemi virüsden felanmı kaynaklanıyor dedim diğer leptoplardada denedim aynı sorun var.wirelessime birimi bağlanıyor diye düşündüm sildim yeniden kurdum wifiyi ama yine aynı sorun. şikayetvar.com'dan ttneti şkayet ettim beni aradılar hattınız kontrol ediliyor dediler sonra mail atmıslar sacma sapan şeyler yazılmıs. kontrol tamamlanmıs yazmıslar baska bişey yazmıyordu. ben araştırdım bu konuyu biraz nette limitsiz olsa dahil yaklasık 50gb yi aşarsan net hızın 1mbps civarına düşer demişler. ben hemen ttnet.comdan kota limitlerime baktım. nisan ve mayıs 64gb download 4gb upload yapmısım. haziranda 75gb download 5gb upload yapmısım. sizce sorun bu yüzdenmi diycem ama nisan ve mayısta 64gb yapmama ragmen netim hiç yavaş değildi. bu ay niye böyle oldu. ki şunu belirteyim netim haziranının başından beri yavaş yani daha haziranın başında 70gbye cıkmam imkansız. bu arada bi sorun daha olacak ben hiç bişey download etmem ya facede okey oynarım yada online counter oynarım. başka bişey yaptıgım yok bunlarla nasıl 60-70gb oluyor anlamıs değilim dostlarım..
yani kısacası netim neden yavaş olabilir? ve ayda 60-70gblik bi durumum ne var? sorunlarım belli galiba yardımcı olursanız sevimirim dosstlarımm...