NETTEN COUNTER FALAM OYNADIMDA KOTAYI COK ETKİLERMİ ve SU AN ADSL 256k BAĞLANTI YAPILIOMU ...
NETTEN OYUN OYNAMAM ve KOTA
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yok etkilemez arkadaşım.
Ben saatlerce online oyun oynadım,hemde aylarca.Hiç aşılmadı.
Bişi olmaz.Öyle çok büyük byte lar gitmiyor.Bi işte birbirine bağlanırken ping filan olayı var.
Çekinmeden online oyun oynayabilirsin..
İstersen kendin de dene..Yani,bütün gün online oyun oyna,sonra alınan bayt`a bak..Gerçekten az olduğunu göreceksin..(Bütün gün oynasan taş çatlasa 100MB falan olur)
ya benim geçen ay yiğenlerim gelmişdi ve 15 gün kadar tüm gün oyun oynamışlardı netten ve 4,826 GB tı geçmişdi fatura kabarık gelmişdi nası etkilemez.?? hee bide film de seyretmişlerdi artık oyun mu etkiledi filmmi bilemiyorum sizce hangisi ??
online oyunların hepsi değil ama birçoğu çok fazla veri alışverişinden dolayı kotayı dolduruyor.İnternetten gezdiğiniz sayfalardada kota artar.günde 4-5 saat online oyun oynarsanız ve bunun dışında hiçbir şey yapmazsanız yaklaşık 1-1.5gb kota yer...
internet ten film yada radyo dinlemek zaten başlı başına bir kota canavarı.
Kotayı online oyun değil izledikleri film aşmıştır.
Çünkü aynısı başıma geldi. 80 milyon fatura gelince eve bir süre uğramadım :)
Online oyun çok doldurmuyor..Ancak oyunla birlikte büyük downloadlar yapmamak gerek..
Ben çok fazla COD2 oynuyorum online ve az kota dolduruyo..serverdan servera değşir mi, orasını bilmiyorum..