İYİ GÜNLER BEN YENİ BİR BİLGİSAYAR TOPLUYACAĞIM FAKAT EKRAN KARTINI,MONİTÖRÜ VE TV KARTININ NEYE GÖRE ALINCAĞINI BİLMİYORUM BİRAZ BİLGİ WERİRMİSİNİZ...! AYRINTILI WERİRSENİZ SEWİNİRİMÇÜNKÜ BU KONU HAKKKINDA HİÇ BİŞEY BİLLMİYORUM...?
NEYE GÖRE ALMALI (?)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Her şeyden önce bütçeye ve kullanım amacına göre almalı..
Bilgisayarı özellikle oyun oynamak için toplamıyorsan ekran kartını ortalama fiyatta bir şey alabilirsin..Özelliklere fazla bakmana gerek yok.. (Ram miktarı,veri yolu,işlemci hızı,ram hızı,iş hattı sayısı vs..)
Monitörün CRT`si ve LCD`si var..17",19"... genişliği var..Çözünürlüğü var..Hertz değeri var.. vs..
TV kartının da analog veya dijital girişli olanları var..Artık dijital girişliler daha fazla piyasada..Uydu yayını izlemek için dijital girişli olması gerekli..
buna benzer toplam 3 adet konu acmissin. gereksiz olanlari sil.
gereksiz olasaydı zaten yazmazdım kardeşim bak bilgi wermek isteyenler weriyor sen ve senin gibiler yüzünden bu toplum cahil kalıcağınıda bilyorsundur heralde ama yinede teşekkür ederim diğer arkadaşlara...!
charming devilgereksiz olasaydı zaten yazmazdım kardeşim bak bilgi wermek isteyenler weriyor sen ve senin gibiler yüzünden bu toplum cahil kalıcağınıda bilyorsundur heralde ama yinede teşekkür ederim diğer arkadaşlara...!Bak arkadaşım yenisin forumda anlaşılan.Çünkü kime catacagını bilmiyosun.Forumda arkadaşlara cok yardımcı olan birisine catıyosun.Egemengiganın dediği dogru.Her yere aynı konuyu acmıssın.Biraz arastırarak kendinde bulabilirsin.
ama şu anda zaten araştırmıyormuyum sizce...???
Yok bence buna araştırmak denemez.Hazır bilgiyi bekliyosun.Ama kimse de cvp yazmka istmez.Çünkü kuru bilgi bunlar.Gercekten altından cıkamadıgın konu olursa o zaman yaz.
bu konulrda yeni olduğunmu sölesem ne dersiniz???
ben mi yardim etmedim? https://www.chip.com.tr/forum/ye ... tiyorum_t14254.html
neye göre alınacagını bilmiyorum ne demek ben anlamadım.
charming devilİYİ GÜNLER BEN YENİ BİR BİLGİSAYAR TOPLUYACAĞIM FAKAT EKRAN KARTINI,MONİTÖRÜ VE TV KARTININ NEYE GÖRE ALINCAĞINI BİLMİYORUM BİRAZ BİLGİ WERİRMİSİNİZ...! AYRINTILI WERİRSENİZ SEWİNİRİMÇÜNKÜ BU KONU HAKKKINDA HİÇ BİŞEY BİLLMİYORUM...?neye göre alıcan parana göre tabikibi şey bilmen gerekmez.
Tamam arkadaşlar çok terslemeyin..
"Yeni" arkadaşımı CHIP forumdan soğutmayın lütfen..
Aradığı birçok cevabı öğreneceği siteyi verdim kendisine..
Bir daha vereyim: http://www.bilgisayarnedir.com/
ya ben terslemedim yani doğru dimi parana göre alacaksın