arkadaşlar laptopta oyunu yükledim oyunun ekranı böyle açılıyor yardım ederseniz sevinirim ( oyun orjinaldir) şimdiden teşekkürler
nfs carbon ekran sorunu...
evet konu yanlı yerde ama yardımcı olabılırırm sanırım ekran kartın yanılmıyorsam ıntel graphics medıa acceletor olması gerekıyoo drıver gunceelemesı yap duzelır bıde DirectX 9.0 yukle sorun cozulur
bende zaten directX 10.0 var da güncellemeyi yaparım yada belki oyunun ayarlarını kurcalarım yorumunuz için teşekkür ederim =)
NVidia ayarlarından da olabilir.(Eğer düşük çözünürlükteyse)
o sorun çözüldüde başka sorun çıktı bi bölümden sonra oyun çalışmayı durdurup oyun kapanıyor nasıl çözcem öneriniz varmıdır??
oyun orjinal demişsiniz orjinal oyunda böyle bi sorun olacagını zannetmiyorum. çözünürlük ayarlarını artırdıysanız o zaman ekran kartı çok ısınmış olup o da oyundan atmaya sebep olabilir.. çözünürlük ayarlarını düşürüp deneyin. Oyunun kalite ayarlarını kast ediyorum. High modları medium veya low da deneyin.
Bende codemaster grıd ile carbon yüklü olunca carbon oyundan atıyordu. grıd yüklü değilse atmıyordu böyle saçma ihtimalleride düşünün.