Bazı arkadaşlar vardı aramızda yok ati redeon çok kötü grafikleri var.Buda onlara kapat olsun ben Amd taraftarı değilim ama eğri oturun doğru konuşun.60 tllik Ati Redeon 4350 bu kart full ve bütün ayarları en kalitelide ant 16x eagle 32x filitrede çözünürlük 1920*1080p ve bu haldeyken bile 15fps ile oynatıyor.motion blur kapalıdır sevmiyorum.sadece 2 fotografta açtım.resimleri görmek için umararım 1mbit internetiniz yoktur yoksa baya beklersiniz.
NFS Hot PursuiT 2 de Atiredeon çılğınlıgı....
15fps biraz düşük şahsen bana zevk vermez hayatımda hiç amd kullanmadığım için bilmiyorum performansı nasıl ama bende antigla x16 eagle 32x olmuyor i5 460m işlemci gt425m 1gb 128bit ekran kartı
15fps biraz düşük şahsen bana zevk vermez hayatımda hiç amd kullanmadığım için bilmiyorum performansı nasıl ama bende antigla x16 eagle 32x olmuyor i5 460m işlemci gt425m 1gb 128bit ekran kartıEmin ol sende ayarları 1920*1080 full anti full filtre yüksek görüntü ayarlarına getirdiginde seninde 25 fps üzerine çıkacagını sanmam.bende zaten bu ayarlarda oynamıyorum kimsede oynamaz.
bu video performansı %100 full hd video. Inna 10 Minutes HD 1080p.video yükünü işlemciden aliyor ve konvert ederkende normal video converterlar 1 saat te çeviriyorsa bu avivo ile 10 dakida çeviriyor.Oyun performansı güzel.Ama 64bit olmasın dikkat et bu kart 64bit oldugu halde bukadar seri 256 bit olsa nolurdu.
Bence sistemim güzel seninkide öyle kullan gitsin.60tlye kalkıpta sana bu özelliklerde bir kart sunmaz Amd yi bu yüzden seviyorum hem ucuz hem ekonomik hemde performanlı kartlar üretebiliyor.bu kart bunlardan biri.ati 4670 serisi bu işlemcide Inna_-_10_Minutes_HD.1080p full hd videoyu %90 larda çalıştırırken bu kart %10 larda geziniyor bu yeni nesil oldugundan dolayı durum böyle.Pahalıda alsan ucuzda alsan enfazla 3 sene kullanıcaksın bak bende nvidia 6800xt vardı canavar gibiydi ama yandı çekirdekleri açılmıyor.3 sene takılmadan oynadım.Sorun senin ne yapacagın bilgisayar ile.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 03 Şubat 2011 14:03
15fps biraz düşük şahsen bana zevk vermez hayatımda hiç amd kullanmadığım için bilmiyorum performansı nasıl ama bende antigla x16 eagle 32x olmuyor i5 460m işlemci gt425m 1gb 128bit ekran kartıdoğruyu söylemek gerekirse edge ve çok fark ettiriyor antialising ve filitrede işin süsü.edge+ati+filitre+yüksek kalite
tüm ayarlar kapalı+tüm ayarlar yüksek perfomans
Arkadaşlar benim bi derdim var bende HD5550 128bit 2 GB ddr3 ekran kartı var , şidmi bunda DVİ hdmi çıkışları hayriyetten analog , dvi monitöre veriyorum , hdmi dan yada vga dan LCD ye bağlasam 1 oyuncu mönitörden 2 oyuncu lcd den oynayabilirmiyim , hani şu konsollarda aynı ekranda birisi altta birisi üstte olan olaydan bahseiyorum , tek farkı bu sefer ayrı ekranlarda olucak bilgisi olan var sa bi yardım edebilir mi....