Size bir ipucu vereyim.
Polis görevindeyken araç yakalamanız gerekiyorsa yapmanız gereken birşey var.
W tuşuna basarak farlarınızı kapatın..
S tuşuna basılı tutarak sireni kapatın
Takip edilen araç ile aranızı biraz açın
Sonra nitro ile yakınlaşın araç takipi bıraktığınızı sanıp yavaşlıyor ;)
Resimdeki gibi (laptop anca bu kadar iyi oynatabiliyor / orta )
NFS: Hot Pursuit ipucu :)
- 1
- 2
eet pist yarışı sıkıyor yaa :S dn pro street'i indirdim dnedim... hiç beğemedim :S pistte dön dolaş hep aynı :S Most Wanted tan iyisini ( Hot pursuit hariç ) görmedim :D hem az sistem istiyor hemde eğlenceli :D benim sistemde bile 1024x768 High ta oynanıyor :D
Bana kalırsa en iyi NFS oyunu Underground 1-2 o kadar. Hot Pursuit süper ötesi ama nedense oynarken eski zamanlarda oynadığım o güzel Underground serisindeki tadı yakalayamıyorum :(
Şimdilk ekranım küçük belki ondandır :P
Mesela alttaki resimde görülüyor o kadar grafikleri iyi olmasada zevkliydi :)
O aradan nasıl geçmiştim bee...
eski oyunların tadı yok gerçekten yaa... eskiden Worms'ü sabahtan akşama kadar hergün oynardım sıkılmazdım şimdi 4-5saat -ten sonra oyun sıkmaya başlıyor... tabii durum benim için biraz daha farklı çünkü sıkılmaya bile vaktim olmicak yeni sistem gelince... COD 5-6-7, Shift 2,Hot Pursuit, Crysis Warhead, Crysis 2, Assasin's Creed 1-2-BrotherHood, Grand Tourismo 5 ve daha sayamadığım ve aklıma gelmeyen bi ton oyun :D oyna oyna bitmez :D
NFS: Hot Pursit'te üstüme tanımam
Yalnız güzel taktik, sağol Burak.
Bu güzel ipucu için teşekkürler..
bence oyun çok zor
sadece yakalamakta bu başka yok mu
most wanted ve carbon üstüne iyisini yapamdılar
bence oyun çok zor
sadece yakalamakta bu başka yok mu
most wanted ve carbon üstüne iyisini yapamdılar
Tersine... NFS bu oyun ile paçayı kurtardı diye düşünüyorum. Sadece yakalamak yok. Sanırım oynamadınız?
Oyunda hep yarışcı hemde polis kariyeri yapıyorsunuz.
Yeni birşey keşfettim ayarlara girin ordan Profile Picture a girin web cama bağlanıp kendi resminizi çekecek ve onu oyundaki kişi resminiz olarak kullanabilirsiniz :D
- 1
- 2