NFS Hot Pursuit nfs.exe hatası !

Jorell
06-08-2011, 05:16   |  #1  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
614 mesaj

Çok inceledim çok araştırdım ama herkes aynı sorundan muzdarip açıkcası. Kimse çıkıp da şu şöyle olacak şunu şöyle yapacaksınız diyememiş. Bu oyunu hiç mi oynayan yok anlamıyorum onlar nasıl yaptı açıklasalar da biz de yapsak. =/

Need for Speed Hot Pursuit'ten bahsediyorum. Oyunu indirdim. Yüklediğimizde 1.0.0.0 sürümüyle karşımıza çıkıyor. Normal crack'ini de yaptım. Oyuna girmek için tıklıyorum. Ekran siyah oluyor sonra masaüstüne dönüp nfs.exe hatası veriyor. Dedim crack hatalı herhalde. Onlarca crack indirdim denedim yine aynı hatalar vb. Bu sefer de oyunu 1.0.5.0 sürümüne yükselttim. Bu sefer de Aktivasyon problemi çıktı. Yine crack aradım. Açıkcası 1.0.5.0'ın crack'ini bulamadım ya da bulduklarım yine sorunlar verdi. Ki aradığım incelediğim siteler de oyun siteleri arasında en önemli ve en gelişmiş sitelerdi. Dedim herhalde başka bir sorun var , nfs.exe hatası diye aradım, onda da elle tutulur bir şey bulamadım. Bilgisayarımın özelliklerinde hiçbir sorun yok. Minimumda tam özellikli, Önerilirde işlemci dışında ki o da 0,27 GHz farktı sadece yine tam özellikli.

İnce ayarlar mı yapılması gerekiyor diye araştırdım. Uyumluluktur, ekran kartı son sürümüdür, DirectX son sürümüdür falan, hepsi tamam. E bu oyun niye açılmıyor ?

Var mı yardım edebilecek ?

Jorell
06-08-2011, 13:51   |  #2  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
614 mesaj

Heh tamamdır 1.0.1.0 sürümünü indirip Aktivatör'ü çalıştırdım ve oyun açıldı. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı anımsamıyorum. Eskiden ne güzel crack yapardık açılırdı şimdi tonla şey istiyorlar. =/