daha ben online hiç oynamadım ne yapmam gerekiyo ayrıntılı anlaıtrmısını
Dikkatle dinle anlatıyorum...
Oyun kurucak kişinin görevleri ;1- Program Files'de ki EA GAMES klasörünü açacak ve server.cfg dosyasını not defteri ile açacak.
2- Orda Parantez içinde 2 tane aynı IP adresi görecek.Orda ki 2 IP'yide Hamachi programının ortasında bulunan IP'lerle değİştiricek ve kaydedip çıkacak.
Aşağıda görüldüğü gibi server dosyasındaki 2 İp yerini değiştiricez..{Kendi ipimizi yazıcaz}
- TRUST_MATCH=%%bind("5.000.00.0 0")
- ADDR=%%bind("5.000.00.00")
3- Hamachi'ye karışmadan Yerel Ağ Bağlantısı'nı devre dışİ bırakacak.
4- Oyuna girip oyunu kuracak
5- Oyunu kurduktan sonra ctrl ile alt tuşunun arasındaki windows tuşuna basarak oyunu alta alacak ve Yerel Ağ Bağlantısı'nı Aktifleştirecek.
6- Arkdaşlarına haber verecek ve onlarda girecek.
7- Anti Virüsünü kesinlikle kapalı tutacak!
Oyuna giricek kişinin görevleri ;
1- Program Files'de ki EA GAMES klasörünü açacak ve server.cfg dosyasını not defteri ile açacak.
2- Orda 2 tane aynı IP adresi görecek.Orda ki 2 IP'yide Hamachi programının ortasında bulunan IP'lerle değİştiricek ve kaydedip çıkacak.
3- Arkdaşından oyuna gir haberini aldığİ zaman lan playa tıklayarak oyuna girecek.
4- Anti Virüsünü kesinlikle kapalı tutacak!
NOT:Eğer oyunun kasmadan oynanmasını istiyorsanız her 2 tarafta bilgisayarında çalışan tüm programları kapatacak.
NOT 2: Arkadaşlar Bilgisayarınızda Kurulu Olan most wanted oyunu eğer türkçe ise yada Türkçe Yama yüklediyseniz ayarları yaptığınız halde yinede oyunları göremezsiniz...
Bunun için türkçe yama varsa bilgisayarınızdan hemen kaldırın...
ÖNEMLİ NOT: Kurulu oyunları görebilmeniz için kesinlikle birinin server kurması lazımdır...Biri oyun kurmassa LAN 'a girdiğinizde asla oyun göremessiniz...
İyi Eğlenceler...