ARKADAŞLAR NFS PRO STREET ALDIM ELİMDE TAM SÜRÜM DEMO DEGİL
NFS PRO STREET ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE ALDIM
Boyle sacma bır konu başlığı olamaz..
nerden aldın, nasıl aldın ,madem aldın bundan bize neki ...
ayrıca madem tam sürümün var bari içeriğinden bahset. güzel bi başlık açta millet faydalansın öğrensin nasıl bişey olduğunu oyunun haksız mıyım?
arkadaşım düzenle şu konuyu...
Borga-xBoyle sacma bır konu başlığı olamaz..Bencede..Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 05 Kasım 2007 15:12
cd cin kaça getirdi sana oyunu...
Hemde Amerikada daha çıkmamış oyunu...
vaybe... demek 150$...
byzihhvaybe... demek 150$...
bir ay sabretsen 5 ytl ye alırdın.ama tercih senin.
bize ne dememin sebebi sadece oyun bende var diye konu açman d biraz bölümlerini , oynanabilirliğini açıklarsan herkes faydalanır.diyerek yazdım...
ayrıca bize orda yazanlardan çok oyunu oynamış birinin neler hissettiği lazım. ordakiler klasik şeyler..
arkadaşlar oyun çıksa şuan torrentlerde geziyor olurdu...
Arkadaşlar oyun çıktı ama Türkiye 'ye kargo ile sipariş üzerine geliyor henüz toptan gelmedi yani biz demoyu indirirken tam sürüm olmuştu.
150$ ee, guzel getirmisler sana amerikadan, hem o kurulumu falan farklı demsin ya, orjinalligindende suphe edıorm, tarihinden once yayınlananlar genelde oyun dosyalarının 3. şahıslar tarafından setup'lastırılıp satılmasından ibaret. cd üstünede bi kapak, bide 150$ etiketi ile piyasda demek(tabi bu amerikan versiyonu, bizim memlekettekinde 2 fark var, 1- cd kapagı, 2- 5ytl etiketi:)
byzihharkadaşlar oyun çıksa şuan torrentlerde geziyor olurdu...+1
elazigli150$ ee, guzel getirmisler sana amerikadan, hem o kurulumu falan farklı demsin ya, orjinalligindende suphe edıorm, tarihinden once yayınlananlar genelde oyun dosyalarının 3. şahıslar tarafından setup'lastırılıp satılmasından ibaret. cd üstünede bi kapak, bide 150$ etiketi ile piyasda demek(tabi bu amerikan versiyonu, bizim memlekettekinde 2 fark var, 1- cd kapagı, 2- 5ytl etiketi:):D:D
Bir oyun TÜRK yapımı değilse asla 10 YTL'den daha fazla para vermem!(korsan cd fiyatları artmazsa)
EAD inanmıyorum!!
Oyun içi görüntü koy madem şanslı (!) kişilerdensin..
Bana böyle 1 şey olacak, sonuna kadar yayarım, ünüme ün katarım..
Screenshot'ları bekliyorum..
Ayrıca, KÜÇÜK HARF ile yaz mesajlarını..
AYnen ekran görüntüleri koy iyi haırlattı CU_GS7 :D
Ben olsam valla sabah akşam oyundan çıkmam buraya bile konu açmam
Bir de sistemim yetse medium a
iyi oldu sanada zaman geçti dimi çocugum?
EADarkadaşlar demoy muş allah kahretsin boşuna ümütlenmeyin kazık yedim benbu amerikanın NEYZE DEMO oynarız 10 12 gün sonra tam sürümünü alırıÜmitlenen 1 sen vardın..EADama şerefsizler paketi salam yapmışGeçmiş olsun madem..
Arkadaşlar kusura bakmayın.Sizin gibi ılımlı yaklaşamayacam.EAD yavrum sen bizimle dalga mı geçiyorsun.Sen ne iş yapıyorsun da çıktıgında bile maximum 50-70$ olabilecek bi oyuna 150$ verip getirtebiliyorsun.Cdcin kim seni.Hayırlı olsun Cdci mi aldın.Bak yavrum burdaki butun uyeler en az senn kadar akıllı.O yuzden boşver senin 150$ verip oyun alman kimseyi heyecanlandırmadı senin enayiliğini gözler önüne serdi.Zaten kimse de inanmadı sen de heyecanlanma.Sana bunu anlatmak istediler inceden ama olmadı.Bİr de oyun demo çıktı demişsin.Bu kadar olur.Noldu şimdi senin 150 Amerikın dalırı.Amaan giderse gitsin mi dedin.O cdcine mi bağışladın.Ne geniş adamsın.Sana hayran olduk açıkcası.Hakkında bir makale yazmak istedim.İşte gercek oyun destekçileri.Korsana hayır demoya evet kampanyasına lider olursun valla.Neyse torunlarına anlatırsın ben zamanında piyasaya cıkmayan bir oyuna 150 amerikın dalırı verdim diye..Hatta oyun demoydu.Hatta Cdcim Amerikan getirtti.Hatta sadece bana tek sırf benim için.Torunlar şaşırır kalır vay be mucize üzerine mucize Narnia Gunlukleri gibi.Helal.Sana bir alkış.
ufuksArkadaşlar kusura bakmayın.Sizin gibi ılımlı yaklaşamayacam.EAD yavrum sen bizimle dalga mı geçiyorsun.Sen ne iş yapıyorsun da çıktıgında bile maximum 50-70$ olabilecek bi oyuna 150$ verip getirtebiliyorsun.Cdcin kim seni.Hayırlı olsun Cdci mi aldın.Bak yavrum burdaki butun uyeler en az senn kadar akıllı.O yuzden boşver senin 150$ verip oyun alman kimseyi heyecanlandırmadı senin enayiliğini gözler önüne serdi.Zaten kimse de inanmadı sen de heyecanlanma.Sana bunu anlatmak istediler inceden ama olmadı.Bİr de oyun demo çıktı demişsin.Bu kadar olur.Noldu şimdi senin 150 Amerikın dalırı.Amaan giderse gitsin mi dedin.O cdcine mi bağışladın.Ne geniş adamsın.Sana hayran olduk açıkcası.Hakkında bir makale yazmak istedim.İşte gercek oyun destekçileri.Korsana hayır demoya evet kampanyasına lider olursun valla.Neyse torunlarına anlatırsın ben zamanında piyasaya cıkmayan bir oyuna 150 amerikın dalırı verdim diye..Hatta oyun demoydu.Hatta Cdcim Amerikan getirtti.Hatta sadece bana tek sırf benim için.Torunlar şaşırır kalır vay be mucize üzerine mucize Narnia Gunlukleri gibi.Helal.Sana bir alkış.Valla ben daha fazla üstüne gitmiyim dedim.. Ama baba Ufuk yine güzel gömmüş lafı..
Her "yavrum" demende koptum.. Sanki Haydar Dümen gibi.. (Okuyanlar bilir zuhauhaa..)
Amerikın dalırı..
Eyv..
EADGİDERSE GİTSİN AMERİKAN DOLARI ARKADAŞLAR BENİM İÇİN PARA DEGİL CAN SAGLI ÖNEMLİ İSTERSE 300$ OLSUN NE OLURSA OLSUN HİÇ UMRUMDA DEGİL + DALGA GEÇECEK ADAM ARIYOSANIZ BAŞKA KAPIYA +Komiksin..
VE ufuks SEN KOMİK MİSİN SİTEN TARPMI YAPIYON 8 GÜN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN KİMDE DEMO KİMDE TAM SÜRÜM VAR GÖRCEZ + OYUN KOPYA DEGİL ORJİNAL BURDA NFS PRO STREET TEN DAHA BOKTAN OYUNLAR ORJİNALİ 200 YTL HER KUŞUN ETİ YENMEZ HER ADAMLADA DALGA GECİLMEZ VE YAVRUN DA DEGLİM İNNANMIYOSANIZ Bİ ZAHMET AMERİKAYA GİDİN SİZE ÖGRETSİNLER OKEY Bİ AKILIDA iyi oldu sanada zaman geçti dimi çocugum DEMİŞ O HANGİ AKILI SİZİ SAYGIYA DEVET EDİYORUM GELMESENİZ DARILIRIM valla gelin kapiş
bakın beni daha fazla konuşturmayın siteden atılcam hepinizden özür bekliyorum hadi bakem ister inanın ister inanmayın son sözüm bu konu bitmiştir yavrum sevgilinemi diyon ufuks ve ben düşünemiceniz kadar akılıyım
Apayrı 1 kişiliksin..
hadi ya demo ymuş ha orda demo yazsı olduğuna dikkat etmedim o zaman